Aysun1983 Mavilotta önümüzde ki hafta çarşamba (13 Ocak)inşallah yaptırıcam cnm randevu aldım 20+4 oluyoruz ogün inşallah
Aysun1983 Mavilotta en son 24. Haftaya kadar alıyorlar .17+4 de doktorum tam 3 hafta sonrasına al hatta 2 gün önce sonra olabilir dedi bana da 20+4 erken geldi aslında randevu veren kız tam zamanı dedi genelde 20. Hafta ile 24 . Hafta arasında giriliyor diye biliyordum ben de
Mlsarjn Kızlar ben 19+1 deyim bütün gün bulantım oluyor prilam kullanmama rağmen 🙁 duyan herkes şimdiye kadar geçmediyse artık geçmez doğurana kadar bulantın olur diyo artık umudumu kestim bende hiç geçmeyecek galiba 😔
Mavilotta Mlsarjn belli olmaz beslenme şekline dikkat et belki bulantıya yediklerin sebep oluyordur. Progestan falan kullanıyorsan o da bulantı yapabiliyor. İlaçları gece yatmadan al o da farkediyor. Geçer inşallah esas iştah 24ten sonra iyice açılıyor
YZSLN Mlsarjn ayni durumdayiz canim. 18 haftalik oldu kizim, hala bulantilarim var. Senin bebisin cinsiyeti bellimi?
ikiponcik_annesi Aysun1983 benim maşallah koca bi göbeğim var sanırsın yarın doğurcam 🤣 kıyafetlerimin içine giremiyorum hele pantolonlar hiç olmuyo aslın 4 kilo aldım oda sadece karnım ve göğüslerime gitti bende bi farklılık yok ama bebiş alıyo galiba 🥰 benimde 6 yaşında bi kızım var canım şimdide bi oğluşum olucak inşallah sağlıcakla gelsin kuzucuklarımız 🥰🥰
Mavilotta ikiponcik_annesi cuma günü 20+0 mı oluyorsun? 20 yi doldurduğunda git bence. Doktoruma sordum en ideali 20. Hafta dolduğunda gitmek dedi
ikiponcik_annesi Mavilotta evet canım forumda biri 22. hafta gitmenin daha doğru oldugunu yazmıştı sanırım ondan aklıma takıldı en iyisi haftaya gideyim ben doğru diyosun zaten ilerden gittiğinide düşünürsek
Mlsarjn Mavilotta doğru düzgün bir şey yiyemiyorum bulantıdan açıkçası. Ekstra kullandığım bir ilaç da yok bünyemden kaynaklı sanırım😕
Mavilotta ikiponcik_annesi eğer Bi sıkıntı olursa tekrarlamak ve haftasını kaçırmamak için sanırım 23 e bırakmamayı tavsiye ediyor doktorlar. 20den önce de kalp tam olarak olgunlaşmıyormuş
YZSLN ozgeacar 18+2 olduk ama bulantilarim hala devam ediyor 😢 sabahtan aksama kadar.. ne yesem ne icsem.. kizim olacak ogluma hamileykende cok bulaniyordum ama 13 haftalikken kesilmisti. Tavsiyeleriniz varmi?
Mlsarjn YZSLN evet belli benimki erkek canım cinsiyetle alakalı değil sanırım bir an önce geçer umarım ikimizinde
Busra3509 ozgeacar ben 18e daha yeni giricem. Nabız yüksekliğim var carpıntı baya var 1 aydır 🥺🤔 Arada karın agrıları olyo birde. Onun dısında iyiyiz kızımla 🙏🦋
Mavilotta Mlsarjn vitamin falan almıyor musunuz? Onlar beni mahvediyor mesela. Gece yatmadan alıyorum yoksa aşırı bulantı mide ağrısı falan yapıyor
ozgeacar Mlsarjn Benimde oglum olcak canım ama çok şükür ilk 3 aylık dönemimde sadece toplasan bı 5 defa felan olmuştur mide bulantim.cinsiyetle alakasi yok bence.senin de en kısa zamanda geçer inşallah rahat saglikli bir hamilelik geçirirsin 🙏