Hilal126748292 Kızlar ikizlerimin cinsiyeti net belli oldu ikisi de erkek 😊 Bana anlamlı güzel iki isim söyler misini 😍
Armindia Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🤗 Uras Aras Göktuğ Artuğ Ayaz Alaz Aren Arden Deniz Duhan Aklima gelenler 🙃
Mineust Ayaz- poyraz batuhan- doğukan aras-edis tuğrul-çağrı benimde ikizlerim erkek ayaz poyraz olcaklar
Zeynepahmett Hilal126748292 benim de ikiz erkek ben de durayım burda,:) ama biz uyumsuz istiyoruz:) saçma mi bilmiyorum da benzemesin istiyoruz isimlerinin
Hilal126748292 Zeynepahmett Yok canım niye saçma olsun uyumlu olmak zorunda değil ki zaten ama benim çok hoşuma gidiyor hep ikizlere uyumlu isim 😊 siz neden uyumlu olsun istemiyorsunuz acaba
Mrvgl Hilal126748292 Annemlerin mahallede 5 erkek kardeş var. İlk buyuk 3 erkeğin isimleri Mustafa ,Kemal ,Paşa 🥰🥰 en büyüğü 40 yaşında şuan. Arkadaşım da Ömer aras ve Ali Uras koydu ❣️❣️
Yldz33--06 Hilal126748292 benim de arkadaşım ikiz oğullarına Alp ve Sarp isimlerini koydu ben de baya beğenmiştim ☺️
Zeynepahmett Hilal126748292 fikrim düşüncem saçma gelebilir ama sanki çok uyumlu isimleri olması hep aynı giyinmeleri ayrı ayrı özgün karakterlerini olusturamayacak gibi geliyor. Sanki tek bireymiş gibi gelmesi onları etkileyecek gibi geliyor bana. Yanlış düşünüyor olabilirim tabii canım
Mrb002 Zeynepahmett dogru dusunuyorsunuz bence.. benimde ikizlerim olacak benzer isim hic araştırmadim 😁
Armindia Zeynepahmett Doğru düşünüyorsunuz isim çok etkilermi bilmiyorum ama aynı giyinmeleri aynı eşya aynılarmış gibi davranılmalarını psikologlarda önermiyorlar okulumuzda rehberlik biriminin yönlendirmesiyle ikizler hep farklı sınıflara konulur
Zeynepahmett Mrb002 bizimkiler hep uyumlu isim arıyor ben begenmedigimi söyleyince de kızıyorlar:) benimle aynı fikirde olanların olması sevindirdi canim