Merhaba kızlar dün 34+1 yolda yürürken birden ağrısız yoğun açık renk kanama geldi hastaneye gittim bir sorun göremedi doktor açılmam vs de yokmuş stres ve yorgunluktan olabilir dendi, fitil ve erken doğum için iğne yapıldı serum takıldı hastanede kesildi kanamam ve 1 gece kalıp sabah taburcu oldum.. suan evde dinleniyorum ama azar azar pedime kahverengi akıntı geliyor çok korkuyorum yoğunlaşacak diye bu haftalarda aynı durumla karşılasan var mı?

İş falan mi yaptiniz kendinizi yordunuz mu acaba ... gecmis olsun

babyelzn çok aktiftim hamilelik boyunca işimi ütümü alışverişimi hep kendim halletmeye calıstım onların birikimi mi acaba diye düsünüyorum 🙄 birde dün yürürken geldi kanama anlam veremiyorum bir sorunda gözükmedi zaten

Supersmomm canım benim korkma belliki fazla yorulmuş hareket etmişsin doğumun olabilirdi ama şimdi bol bol dinlen şimdi doğsa bile Allahın izniyle yaşar güzel düşün güzel besle dikkat et bebeşini sev 🙏😘

Selam bayanlar bende bişey sormak istiyorum size benimde 53 günüm kaldı ama evelsi gün açık pembe bi akıntı geldi peceteye sildigimde dra gittim ama açıklık yok dedi sancı cikmadi iltihap var sadece kafam karisti benimde sizce bu nişanmı dogum yakinmi olur daha 33 haftaligiz 😔

mrvdrmz Şimdilik dinlenme moduna gectim canım korkuttu bizi miniğimiz 🙏🏼 Teşekkür ediyorum