MihricanA Soydaner Benim de gecen hafta o kadar fazla geldi ki kanlı da değildi 2 gün ara ara devam etti ama gelen giden yok
Soydaner Eavsar bebeğim hareket ediyor ve sancım yok. Akıntı da suan yok salı günü doktoruma söylücem bakalım
Eavsar Soydaner aynen zaten randevun yakınmış insallah dogum baslar kurtursun bir an once :) beklemek cok zor
MihricanA Soydaner Daha cok sarımsı yavruağzı gibi bi renkti yapışkandı zaten peceteye geldi ic camasirima bulasmamisti o kadar fazla olduğu halde miktari da avuc avuctu bildiğiniz
Soydaner MihricanA evet benim hala arada geliyor parça parça beyaz doktoruma söyledim. Kontrol etti açılmam yok sancım yok inşallah cumayı beklicem
B0220 Soydaner nasıl yani ilk olduğu için bebek daha geç doğar mı demek istedi ? yoksa ilk olduğu için sezeryan geç olmalı mı demek istedi? 🤔 tam anlamadım 🤔 benim de ilk gebeliğim o yüzden merak ettim 🙏🏻
Soydaner B0220 hayır ilk gebeliğin olduğu için hemen doğum yapmazsın. Hemen açılman olup aniden doğurmazsın anlamında dedi o yüzden bekletebildiği kadar bekletiyor. Bugün suyum gelirse gelirim dedim baktı gelecek gibi değil cuma yapıcaz sezaryeni dedi
MihricanA Soydaner Benim bakmadi bile doktorum 😣 Bu gun hafif sancılarım cıktı nstde eve geri gönderdiler sancinin artmasini veya suyunun gelmesini bekle dediler
MihricanA Soydaner 40-60 arasi 20 dk da 3 dafa cıktı 100 olmadan yatırmıyorlar zaten normal ilerliyor simdilik
Soydaner MihricanA öylemi Allah yardımcınız olsun normalde zor sezaryen de . Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
MihricanA Soydaner Dogumun her türlüsü zor valla bebegin kilosu biraz ilerdeydi zorunlu sezaryen olabilir belli olmaz