SehnazSarp Annelerimiz bebislerin kiloları nelerdir Kaç kilo aldınız? Sol tarafa yatmaya başladınız mı ,🤔💜
Gulsenela SehnazSarp ben 28+1 im sola yatmaya dikkat ediyorum ama öyle çok sıkıntım yok deliksiz uyuyorum şükür hep aynı tarafta sabit kalınmıyor 😀 bebeğim en son 26+2 de 950 gr dı şimdi ne kadar bilmiyorum ben de 5 kg aldım 😀
Birminiginannesi SehnazSarp Bizde daha 24+4 uz 🤭bel agrısı haric herşey cok güzel cok şukur 21+5 haftalıkken doktorum 470 gram dedi sizce iyimi kotumu sizinki kactı 21 haftalıkken kilosu
Selinaymurat SehnazSarp ben genelde solda yatmaya çalışıyorum 26.haftama giricem kilo olarak bebeğim iyi de ben hiç kilo alamadım mağlesef ki alamıyorum.
Bdp SehnazSarp 28+3- 1325 gr su an 29+1 1500 gr olmus. Toplam 4 kilo aldim hamileligin basindan beri yeni yeni uykusuzluk basladi
SehnazSarp Gulsenela Bnde deliksiz uyuyorum 😅🤭 elimde olmadan dönüyorum 🤭peki göğüs ucunda süt geldi mi sizde
Gulsenela SehnazSarp yol göğsüm de ne bir şişme ne hassasiyet nede süt geldi değişim yok aman olmasın da şuan hazır değilim zaten çok ufak sayılmazlar 🙈 çatlaklardan çok korkuyorum
Burcin-98 27.haftada 1200grdı suan bilmiyorum 28+1deyim..tam tamına 10kg aldım🙈 ve boyum olduğu için çok kilo belli etmiyorum Allahtan..ama etse de önemli değil bebişler sağlıklı olsun da🙏🏻😋