MervErdo Kızlar normalde ara ara oluyodu ama bugün çok olmaya başladı oğluşum karnımda sürekli toplanıp duruyo 1 saat içinde 5 6 kez olmuştur bi sıkıntısı mı var da oluyo böyle acaba
senakhrmn MervErdo Benim oğlumda çok sık toplanıyor bi yerde ve inanılmaz canım acıyor , 27+3 teyim siz kaçıncı haftadasınız?
asenatrk Bende de oluyo taş gibi oluyo tek tarafım Benimde canımı acıtıyor erken doğum riski mi acaba 🙁 bir kaç kişi daha aynı postu açmıştı orda öyle okumuştum
spaceship Aynı durum bende de var. Başlarda aaa poposunu dayadı falan diye severken sonra iyice artmaya başladı ve karnım kasılıp ağrıyor. Nst de düzensiz sancı çıkıyor o şekilde olduğunda… 33 haftadayım, hedef 37 yi görebilmek 🤦🏻♀️
Busraturkmenn1 MervErdo canım bende 36+4üm. Gün içinde belkide yüzlerce kez toplanıyor ve can yakıyor. Benim bildiğim kadarıyla cocugun toplanması sancı olarak nitelendiriliyor tam olarak bilgi sahibi değilim. Doktoruna sormanı öneririm ya da daha tecrübeliler varsa onlar da söylesin , bende şurda bekliyim🙏
MervErdo Busraturkmenn1 bugün da aynı şekulde toplanınca gittim dr.a artık şükür bi sıkıntımız yoktu dr kasılman olur ama bebek hareketlerine dikkat et harekitleri olmaz azalırsa baya o zaman sıkıntı olabilir dedi