Angelsmom29 Uerdem 14+2 haftalık hamıleyım 2 kılo aldım biraz karnım var benim 2. Gebelik ve 45 kılo ile hamıle kaldım sanırım ondan 🥰
justwaiting Uerdem 15 haftada kilo almamak çok normal almayın zaten 😊 20 den sonra almaya başladım ben örneğin, her bünye tabiki farklıdır o ayrı. Karnınızda bu haftalardan sonra ufak ufak çıkmaya başlar 🤗
47zeynep47 Uerdem ben 10 haftayim ama biraz göbeğim çıktı ve göğüslerim büyüdü aslında ilk gittiğimde 60 kiloydum sonra 2 kilo zayıflamıştim şimdi aldimmi bilmiyorum uzunum diye kilomu kimse görmüyor 🤦🤦🤪ama folik asid ve progestan kullaniyim diye iştahsızlık var🤦🤦
Cansuve Ben de 15+4’üm ve hiç karnım çıkmadı, kilo almadım. Birkaç gündür kafamı buna taktım, hiçbir hamilelik belirtisi de yaşamıyorum. En son 12. haftada gitmiştim bir sorun yoktu. Sanırım bu kadar endişeli olmak da bir hamilelik belirtisi 😊
Sevdae Cansuve aynı ben 😁 bende seni gibiyim bugün 15 haftalık olduk bende takıyorum bazıları yumru gibi sertliği hissediyormuş benim daha karnım yumuşak o sertliği de hissetmiyorum elimi değince iyilerdir inşallah
Annelog Bende 13 haftalık hamileyim kilo alımı yok sabit kaldi karnım brazck çıktı oda hafif göbek gibi duruyor ilk gebeliğim🤷🏻♀️😊
Miumiu Yaa ne kadar güzel ben 13 haftalığım 2-2 buçuk kilo aldım bu pandemi bitirdi beni 20. Haftadan sonra önünü alamayacağım sanırım😂😂
Muhammedali2021 Uerdem cnm ben ilk 5ay hiç kio almıyorum karnım ikinci hamileliğimde (erkek)çıktı ama kızımda yedinci ayda feln anca belli olmuştu şuan bir haftam var onbir kilo aldım
Cemrece Uerdem 16.haftamdayim 5 kg aldim 42 kg ile hamile kaldim gobegim belli olmaya basladi artik ☺
Eylosunannesi 18 haftalik hamileyim 5 kg aldim 🤦🏻♀️ Simdi bol bol yuruyus yapiyorum ☺️ Ne kadar az kilo alirsak insallah o kadar kolay dogum yapariz 🙏🏻
Attent Uerdem 15 haftada zaten kârın cikmazki ilerleyen haftalrda 21 haftadan sonra genelde hem kilolar geliyor hem karnın büyüyor
mervery Uerdem ben 20. Haftaya kadar hiç kilo almadım sonra yavaş yavaş almaya başladım normal yani sizinde almamanız.😊
Tugcekkkkk Uerdem ohh tam düşman çatlatansın yani😊ben de 14e yeni girdim 2 kilo civarı aldım. İkiz gebeliğim. Umarım hep böyle fazla kilo almadan devam edersin
Busraturkmenn1 Uerdem canim cok normal ben 6. Ayimdan sonra kilo almaya basladim ve karnim cikti . Senin de benim gibi ic karnin genis olabilir sorun etme cocukta bir sikinti yoksa