Umksanbe Patak benim böyle bi ölçümüm yapılmadı 🤷🏼♀️ Mecbur mu bu yani doktor demedi yapmadı da çatıya baktı bi uygun dedi doguma dedi o kadar hatta çarşamba günü dogum var 🙊
Aryam-15-15 Gizoos kacinci haftda fark etiniz kisaldini daha onceki olcum lerde kac cikyordu progestan kulaniyormusn
Gizoos Aryam-15-15 22 hafta ortaya çıktı kasık ağrımla gittim doktora yani 1 haftadır var olan birşey kullanıyorum iğne olarak hafta 1
Aryam-15-15 Gizoos anldim cnm bn her gitimde ölcturyorum ya bi erken dogumda var bastan beri progestan fitl kulaniyorum ins hepmiz zamanida alriz kucagimzq
mrs_elisah Esma35 kız 23 mm ile iş mi yapılır. Yazık bebeğini düşün. Benimde 24 idi dinlendim wc ve yemek yemek harici kalkmadım zorla 28 mm uzadı. Yazık bebeğine
Esma35 mrs_elisah canım mecburum en basitinden kendime yemek bile hazırlamak zorundayım Annem vefat etti akrabamda yok olsa bile ne kadar yanımda durabilecekler ki yoksa inan bende korka korka yapıyorum 😣
mrs_elisah Esma35 çok dikkat et canım kendini yorma. İnşallah eşin anlayışıdır yardımcı oluyordur. Allah şifa versin inşallahb