Elifkls Burciin19 bende 35+2 yim.gerçekten bir gün bir yıl gibi geliyor bana.yarın günümü almaya gideceğim.Saglıkla kucagımıza alalım inşallah 💐💐
3636 Burciin19 merhaba canım bende 35 haftaligim bugün sürekli idrarın varmış gibiyim acaba sendede oluyormu bide hafif bı ıslandım normal mi yoksa doktora görünmeli miyim acaba belimde ağrıyor
19231923 Burciin19 valla bende günler geçmiyor derken 38+5 de ani suyum gelmesiyle doğum yaptım inanın ne zaman olacağı belli olmuyor ☺️
Burciin19 3636 iç çamaşırımda ıslaklık sürekli oluyor benim ama akıntı derecesinde. Onun dışında sürekli idrarım geliyor kendimi yorunca belim ağrıyor
Mbs1038 Bende 36 hafta oldum ama bana günler baya geçiyor biraz korkuyorum gün yaklaştıkça Bi tuaf oluyorum 😬😬🤭🤭
Mbs1038 Burciin19 başka türlü bu korkuyla başa çık ak mümkün değil haklısınız hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🤲🥰
Svmcan 37+3 üz bizde geçmiyor geçmiyor 🤷♀️ Bugün biraz fazla kasılıyor karnım ama başka bir şey yok şuan 😊
yusufbebekk447 Ya bana öyle olmuyor zaman hemen geçiyor sanki galiba kendime hep bir uğraş buluyorum o yüzden
Betl4201 36+4 haftalığız , Zaman yaklaştıkça korkular arttı ve günler daha hızlı geçiyor gibi geliyor bana da 😅