Gamzebz Sabihanur1 doktora gittiğinde banada mutlaka haber ver benim gitmeme çok var daha şubatın ortasında gideceğim canım
Minik2829 Sabihanur1 Doktorumda beni 40.haftadan sonra bekletmek istemiyor.suniyle başlaticam.riske atmayalim.40.haftadan sonra sıkıntı cikabiliyor dedi.🙈heyecanliyim oyuzden biraz korkuda var ama olsun artikyaaaa😄
Sabihanur1 Minik2829 bende suni sancıyla yaptım beklememe rağmen gelmemişti hayırlı dogumlar sana bebeğini kucagına aldıgında herşey bitiyor dünya duruyor çok güzel bir duygu😍😍
Birtane2307 Sabihanur1 bana kalp atışı hızımı söylemedi sormadım keşke sorsaydım ama bi sıkıntı yok dedi
2melek_annesii Sabihanur1 cok pardon 7 haftalık bebegin boyunu ne yapacaksınız merak ettim genelde o haftada kalp atısı bile yeni duyuluyor ya ondan merak etitm
Sabihanur1 2melek_annesii gelişmişmi onu ögrenmek istiyorum bu haftalarfa kalp atısı + crl yani bebeğin boyunu söylüyor doktorlar karşılaştırmak için
Sabihanur1 2melek_annesii benim önceki gebeliğimde çok yavaş gelişiyordu kalbi durdu bunda da çok sık gidiyorum
2melek_annesii Sabihanur1 hiç bilmiyorum ben ilk kez duydum bu haftada boyu 😂kalp atısı yeterli diye sanıyordum