Aanneolmakkk Canım anneler bebeğinizin kıyafetleri için tercih ettiğiniz deterjanlar hangisi acaba? Bizlerle de paylaşırsanız fikir olur teşekkürler 😇
Alfabetaa Aanneolmakkk minoriiis. Ayrıca instagramda mühendisinoğlu hesabından bu tip bilgilerii öğrenebilirsinizz
Karsesi Aanneolmakkk siveno ve incia aldım ben ikisini de çok sevdim. Kokusuzlar. Ama tabi henüz lekeli çamaşır yıkamadım
Esssgi Green clean tercih ettim tamamen bitkisel, set olarak aldım deterjanı yumuşatıcısı leke çıkarıcı ve emzik biberon temizleyici
iremby Aanneolmakkk Kesinlikle minoris kizima kullaniyorum uzun suredir ve cok memnunum. İnsallah simdiki bebegimde de onu kullanmaya devam edicem.
N0712 En doğal isterseniz helal sertifikalı gimdes in ürünleri Erbay sabun deterjan şampuanları felan da hep helal sertifikalı aldım zaten mühendisinoğlu sayfasında da temiz içerik olarak yazıyor. Mesela yeşilmarka, agarta bunlara bakabilirsiniz.
Aysegul_95 Kucukkedi optik parlatıcı alerjen coumarin de orta tehlikeli sayılan bir içerikmiş. Duru dalan granül alabilirsiniz birçok markette oluyor zaten :)