22.05.2018 aksama doğru saat 7 gibi lavaboya gittiğimde nişanımın gelmis olduğunu gördüm. Beklenen doğum tarihi 19 mayıstı bu arada gciyordu günlerim 40+3 olmustuk o gün ve gün gectiği için sanki bebişim gelmicekmis gibi hissediyorum meğerse doğum başlangıcı oluyoms 😊 eşim işten geldi bu arada ramazan ve iftara az bi süre vardı eşim iftarını yapsında hastaneye gidelim diye düşündük annemle eşyalarımızı hastane çantamızı falan alıp hastaneye gittik saat 9 gibi bu arada sancılarım da baslamıstı. Doktorum kontrol ettiğinde 3 cm açıklık var eve gidebilceğimi gece 1 de gelmemizi söyledi. Geldiğimde merdiven inip cıkıp duşa girdim nişan gelmeye devam ediyodu saat 2 ye doğru tekrar hastaneye gittik açıklık 4 buçuk cm olmuştu ve yatışım yapıldı az miktarda suni sancı ile destekleyeceğini söyledi doktor ilk başlarda çok bişi hissetmediğim için gayet gülerek geçirdik 😊😘 eşim annem eltim sahur yaptılar bende odada bol bol yürümeye çalıstım. Saat 4 ten sora artk sancılar sıklaştı ağlamalarım başladı 🙁 bol bol dua etmeye çalıstım annmler eşim herkes kuran okudu dua ettiler 🙏🏻 ebe gelip kontrol ettiğinde 5 buçuk cm olduğunu söyledi ve pilates topu getirerek zıplamamı söyledi bebiş aşağı insin diye cok faydalı oluyo. Baya zıpladm o sancıyla baya zordu 🙁 1 bucuk saat sora ebe gelip tekrar kontrol etti 6 cm olmus açıklık saat geçmiyo açılma hızlı ilerlemiyo 😞 artık sancılar cok fena ama yinede dayandım cok şükür saat 8 de 8 cm açılma 9 da 9 cm bu sekilde arttı en son artk ebe hadi seni alıyoruz dedi yapamam dedim çünki bacaklarımın titremesinden sancıdan halim kalmamıştı😞ebe zaten yaptın yapamam ne demek dedi doğumhaneye alındım zorlandm tabiki ama çok şükür saat 9.52 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldm öptüm tüm ağrılarım dindi bebişimi götürdüler gerekli kontroller için benm de kesi atılmıştı onun dikişleri falan yaklaşık bi 20 dk sora odama geçtim şimdi 5 günlük olduk darısı sizlere inşaAllah. Benim doğum hikayemde bu şekilde ❤