Sevi36610 Merhabalar.Miyomu olupta hamile kalanlar var mı aramızda yada miyomu olupta doğuranlar ?Benim 9 cm subseröz miyomum var 15 haftalık hamileyim.
Ohaezgi Sevi36610 ben canım baya büyüktü hatta doktorum nasıl hamile kaldığıma şaşırdı, bebek büyüdükçe miyom küçüldü canım benim inşallah seninde küçülür şuan 33.haftadayım bebeğe zararı yokmuş, bebekle yan yana duruyor rahimde yumurtalıklarımda değil
Sevi36610 Ohaezgi benim de rahim dışı miyom bebeğe zararı olmaz dedi sana ağrı yapar dedi.sezeryanla birlikte alırım dedi doktor.şuan için öle aman aman bir ağrım yok inş küçülür Die umut ediyorum bende.sizin ki kaç cm?
Ohaezgi Sevi36610 ilk hamileliğimi öğrendiğimde biri 12 mm di diğeri 6 mm eğer küçülmezse benimde size dediği gibi sezeryanla alırız demişti şuan küçüldüğü için sormadım boyunu. İnşallah sizinde küçülür. Hamile kalmadan önce reglim çok ağır geçiyodu ama hamilelikte bana zorluk çıkarmadı şükür
Sevi36610 Ohaezgi benim de regl dönemim çok rahat geçerdi ve kısa sürerdi.inş temennim o yönde inş küçülür ve bebeğe bi zararı olmaz.çok teşekkürler 🙏🏻
Sevi36610 Ohaezgi birşey daha soracağım sizinki milimetre cinsinden mi yani 12 mm ve 6 mm. Benimki milimetre cinsinden değil tam tamına 9 cm maalesef.acaba o da küçülür mü ki?