Yagmurr277 Hafise ooo süpermiş 750 çıktı benimki 4. Haftaya denk geliyormuş Perşembe günü öğrenmiştim
Yagmurr277 multefit ay herkesinki bayağı yüksekmiş acaba benimki ne kadar oldu şimdi merak ettim iyice
Yagmurr277 BegumIscanTunc ay ne güzel ya yarın doktora gideceğim tam 5. Haftaya girmiş olacak ilk hcg ye mi bakıyor tekrardan yoksa ultrasona mı
BegumIscanTunc Yagmurr277 benim ilk betam yüksekti doktorum o zamanda keseyi görürdük demişti ama ben ikinci betamla gittim ve direk ultrasonla baktı tekrar beta istemedi şuan 10+4 haftalık olduk bile 🥰 darısı sana inşallah
Birgul Yagmurr277 aminn inşallah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻 Ben erkek istiyordum ama olsun mutluyum sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Yagmurr277 Anneballari58 bu kadar yüksek değer arasında kendi değerimi çok düşük gördüm 🤔 acaba yarın hcg ye mi bakar tekrardan yoksa ultrasona mı
Anneballari58 Yagmurr277 artık önemi yok dedi doktora neden yüksek dediğimde tamamen yapımızla ilgiliymiş ne cinsiyet ne baska bişey 😊 en başta düzenli artmışsa daha istemiyorlar kızımda betaö düşüktü 15. Haftada 56 binmiş yani 12. Haftada 50 den düşüktü ama kız 😊
Beety26 Yagmurr277 adetim 5 gun gecikti kan testi yaotim 4000 cikti 1 hafta sonra dr gitdm Hem kese hem yolk hem bebek Gorundu. 3 hafta sonrada kalp atisi duyduk