fasafi Dün Predictor erken gebelik testi yaptım. Adetime sekiz gün varken saniyeler içinde koyu çizgi çıktı. Kan vermeye gidemiyorum. Test üzerinde 6 gün önceden gösterir diyor. Başka bir test de yok elimde. Döngüm 37-38 gün değişiyor. Test 29. gün böyle koyu gösterdi. Sizce hata payı var mıdır? Kan vermeyi beklerken boşa sevinmiş olmaktan korkuyorum. ☺️
Smyyeakyldzz00 fasafi bende iki hamileliğimdede bu testi aldım. Hiç yanıltmadı . İnşallah sizede hayırlı bir haber almak nasip olur :)
Naazz fasafi bende inanamayıp bir sürü gebelik testi almıştım hepsinde aynı sonuç çıkmıştı ☺️ Doktora gidin gelişimini kontrol eder ☺️
kubramucizem Rabbim hayırlısını versin insallah ama yanılma payi yok canim pek fazla gözün aydin diyeyim umarim sağlıklı bir şekilde kucagina almak nasip olsun 🤲🏻🤲🏻🥰 ama birazcik bekle derim hastaneye gidip kan vermek icin . Çünkü erken olduğu icin ultrasonda falan gözükmeyebiliyor. Adetin geçtikten sonra gitsen daha iyi olur . Bence ama tabiki karar senin .
fasafi kubramucizem Çok teşekkür ediyorum. 🥰Allah razı olsun, inşallah bizimledir ve sağlıkla büyür. Çok sevindim tüm yorumlar aynı doğrultuda. Haftaiçi gidebileceğiz zaten kan testi verip duruma göre doktorumdan randevu alacağım biraz daha ilerlerse. Öncelikle inşaAllah yanılmıyordur test. Böyle beklemek zor şartlar gereği 🙏🏻
fasafi Naazz Eşim çalışıyor, hafta içi gideceğiz doktora inşallah🙏🏻 Kan tahlili vermeye bile gidemedim hastaneler randevu almıyor, acil girişi yok. Kendi doktorumdan randevu alacağım ☺️ Önce bir kan testi vermek istiyorum dünden beri içim içimi yiyor.