Teacher-mom 7 haftalık hamileyim koku hassasiyeti ve göğüs hassasiyeti dışında bulantı istiğfar yok benim gibi birileri varsa içim rahat edecek çünkü bebeğimin kalp atışını henüz duymadım açıkçası tedirgin oluyorum 😓
Fatmatt Teacher-mom canım o haftalarda benimse yoktu bir anda geldi 10 haftalıpım iki haftadır hem kusma hem bulantı var.Mutfağa giremiyorum. Canını sıkma atar bebeğinin kalbi benim vajinal muyanee ile duyuldu ilk kalp atışı
Pelinbyrktrlr Teacher-mom hiç korkma canım ben de aynı durumdayım göğüs hassasiyeti, sık idrara çıkma dışında belirtim yok çok insan var böyle olup sağlıklı gebelik geçiren😊 şu anda bi postta konuşuluyor hatta hiç mide bulanmadan gebelikti sanırım postun adı
Lezginka Teacher-mom tam bulantı zamanları tedirgin olmayın, yine de içiniz rahat edecekse doktorunuzla görüşün
Teacher-mom Fatmatt bende ikidir gidiyorum hep vajinal bakıyor katından çok geride olduğu söylüyor canım bekleyeyim dedim 7 haftalık olsun inşallah karından duyar 🌸
Rozalinda Ablam iki gebeliğinde de hiç kusmamıs. Ben ilaç kullanmazsam düzenli kusuyorum, kişiden kişiye değişiyor🤷♀️🤷♀️
Teacher-mom Rozalinda doğrudur hiç hayatımda istiğfar eden bir insan değilim buna bağlıyorum öyle kolay kolay miğdem bulanmaz yani
Teacher-mom Pelinbyrktrlr görmedim o postu bazen okuyorum forumda çok üzücü şeyler onların etkisinde kalıyorum galiba çok üzülüyorum forumda okuyunca kendi kendime evham yapıyorum işte 😣
Fatmatt Teacher-mom benim rahmim ters canım bende de herşeyi vajşnadan takip etti.İdrar kesesinin üstünde değil de arkasında kaldığı için zor görünüyor 4.aydan sonra anca çok net oluyor çocuk dedi. Sende canımı sıkma bazı çocuklar geç atar dua edesin inşallah
Pelinbyrktrlr Teacher-mom evet ben de öyleyim çarşamba günü kalp atışı için gidicem korkuyorum nedense 🙄 ama genelde herkes tedirgin oluyor sanırım
KkubraOz Fatmatt bende 6+4 hamileyim benim rahmimde ters doktorum karından göremedi 12. Haftaya kadar vajinal ultrasonla ilerleyelim dedi. Ama oradan bakınca net bi şekilde görünüyor 🙂
Fatmatt KkubraOz aynen öyle oluyor idrara sıkışık git gene sen.Öyle olunca bir nebze karından güzel görünüyor tabi bizim gibi olanlar için belli bir aya kadar vajinal iyi görünyğr
KkubraOz Teacher-mom benimde yok 6+4 teyim göğüs hassasiyeti ve sık idrar çıkma var sadece. Kusma değil ama bugün midem çok bulandı mesela. Kişiden kişiye değişiyormuş ama endişelenme hiç kusmadan geçiren de var kusmaktan sabahı edemeyende 🙂