Sibelrx masallarin ilkinden oglum oldu migde bulantim olmadi 2cide bunda arada boyle migde bulantisi gibi oluyo ama kusmuyorum degisik arada oluyo yine test yapmasam hamile Oldugumu bile anlamam galiba arada unutuyorum 😀
Crnbdk 7+2 ilk gebeliğim , koku hassasiyeti dışında sorun yok , zaman geçtikçe artar mı diye korkuyorum sadece 🙄
Duygus97 masallarin ahh keşke öyle Bi gebe olsaydım 🙋♀️ çok şükür tabiki ama mide bulantısı istifra beni mahvetti 😏
Ftmal masallarin aynı şekilde benim de hiç migde bulantısı olmadı çok şaşırmıştım nasıl bi hamileyim diye cinsiyetimiz erkekmiş belki ondan mi acaba dedim ama elim ayağım hep buz gibi oldu çok üşüdüm
Tugceynr masallarin cinsiyetle alakalı olduğunu sanmam ben 29 haftalığm bir kere bile istifra olmadı çok nadir hafif böyle bulantı oldu. Banada rahat geçiyo erkek olur kesin diyorlardı Allah izin n verirse kızımız olacak
csmgh masallarin 14. Haftamın içindeyim ve en başından bu yana bir kez bile mide bulantım,tiksinmem,öğürmem olmadı. Ama cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum canım. ☺️
LamiyaCetinkaya masallarin Canım ben 37+6 haftamdayım ve başından beri kusuyorum, tavuk kokusunu hele hiç kaldıramıyorum.. Cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum, her kadının bünyesi farklıdır. Hatta aynı kadının 2 hamileliği bile birbirinden farklı oluyor..
eylmylk Sıfır kusma sıfır tiksinme. 12.haftamda biraz midem bulanır gibi oldu diş fırçalarken yemeği çok yediysem falan ama 2 hafta sürdü geçti çok şükür. Ama başından beri kasık bel ağrım var😊 şu an 23.haftamdayım
[silindi] masallarin bunun cinsiyetle bi ilgisi varsa benm bebeğin cinsiyeti yok😊 çünkü bu 3. Gebeliğim daha 1 kere bile midem bulanmadı tamamen bünyeyle alakalı bi durum
Gizemceylan masallarin var ben 🤚 hiç kusmadım daha öğürmek çok oluyordu tabi aşırı koku hassasiyetim vardı cinsiyetle ilgisi var mıdır hiç bilmiyorum ama benim bebeğim erkek 🙂🌸
TDE masallarin ben toplasanız 3 kere istifra etmişimdir. Kusma yoktu ama ikindi zamanı gelen muhteşem bir mide bulantım vardı mahvediyordu beni her şeye öğürüyordum. Geçiyor ama biraz sabır Bn öğürmeye başlayınca sarı leblebi yiyordum hem midemdeki suyu da çekiyordu hem bulantımı az da olsa geçiriyordu
Mervex masallarin ilk oglumda hic bir sekilde ne bulanti ne bisey yasadim suan ikinci ogluma hamileyim yine cok rahat geciriyorum 1 kere bile bulantim olmadi ama ozamanda yemeye dusuyorsun kilo aliyorsun
Gigy masallarin 21.haftadayiz kusma olmadı ben de hiç ,yapısal biraz,her gebelikte aynı değil belki diğer gebeligimde olacak bilemiyorum 🤭
Minikmucizem21 masallarin benimde ilk başlarda herşeyden tiksinme vardı kokuları alıyordum hemen aynen bende öyle gelip gelip gidiyordu boğazıma 1 kere kustum oda fazla yedim heralde o yüzden şuanda 13+3 haftalık hamileyim yiyebiliyorum ama iştahım yok hep böyle açlık hissi var bende arada bir yine öyle boğazıma geli gelip gidiyor 🤷♀️ bilmiyorum benimde böyle
Gulsenela masallarin ben de ne bulantı oldu ne hassasiyet ne koku be aşerme yani kıpırdamaya başlamasa hamile olduğuma bişe adapte olmayacaktım 🤪 maşallah diyim kızım olacak bu arada 29. Haftaya girdim öyle bel ağrısı da olmadı ben de