Nil_ 1 ocakta planlı sezeryan ile doğumum gerçekleşti şükürler olsun. Sezeryan çok kısa sürdü yarım saatte hersey bitmişti ☺ ilk 3 saat uyuşukluğum gecmedi sonra agrılarım oldu doğal olarak.1 gece kaldım hastanede dün evimize geldik çok şükür .sormak istediğiniz şeyler varsa seve seve yanıtlarım
Haticed34 Nil_ gözünüzaydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bebek ve kendiniz için neler almıştınız fazla eşya götürmemek adına tavsiyeniz var mı?
Busrakaya0707 Nil_ sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi bende sezeryan olacağım 1 ay sonra Doğumdan çıkınca gecelikmi yoksa pijamamı giydiniz hangisi daha rahat oluyor ve ziyaretçi kabul ettilermi
Nil_ Haticed34 kendim için iki pijama takımı (önden düğmeli) hasta bezi ,çorap,iç çamaşır,terlik, bebek için; 2 hastane cıkışı ,yedek takım,çorap,bez,mama,biberon
Nil_ Busrakaya0707 özel hastanede oldum ben ziyaretci sorunu yoktu yanımda akşama kadar 3 kişi bir de 10 yaş kızım vardı gece gittiler tek kişi kaldı.ben önden düğmeli pijama takımı giydim ama diğeri de giyilebilir tercih meselesi
Haticed34 Nil_ hangi il ve hastanede yaptınız doğumu?? İstanbul’da özeller 1 kişi dışında kimseyi almıyor