Bktz Kızlar 24. Haftamıza girdik ama sürekli sancılarım var 2 haftadan beri böyle ara ara adet sancısı gibi kasıklarıma giriyor bazende ishal olcakmışım gibi kıvırıyo ayakta kaldığım zaman daha fazla oluyor sizde de var mı 😞
esraizmirli Bktz ay bende de var şuan gece korktum afedersiniz sürekli tuvalete gittim karın ağrısıyla Allah korusun kanamadan falan korkuyorum tedirgin oluyorum birde aşırı derecede bacaklarım ağrıyor sızlıyor inşallah geçer 🥲
paradiseeeeee Bktz bende var canım 20.3 deyim bu hafta başladı kasık agrılarım uykudan bile uyandım regli olacakmış gibi agrı giriyor arada
Tugceonur Bktz Hemen hastaneye gidin bende bu şikayetle hastaneye gittim doktor sancıların başlamış dedi rahim ağzın kısalmış dikkat etmek gerekiyor dedi kesinlikle beklemeyin çok sınır haftalardasınız az kalmış 🤲🏻🌸
babymom- Bktz doktorum bana yalancı sancıların başlar artık demişti ben ona yoruyorum ama kontrole gitmekte fayda var
Bktz Tugceonur seninde bacaklarına doğru iniyomuydu kasıklardan sızlama gibi yarın gidiym o zaman bu gece daha da artttı
Tugceonur Bktz Adet ağrısı gibi oldu yerimden kalkamadım ayağa kalkarkerken kasıklarım batıyordu sanki
Hazaledis Benimde 24 hafta ishal olmuşum gibi bi anda tuvalete gitme isteği ve belimden bacagima dogru giden sanci
Bktz İnşallah yalancı sancıdır ya yarın gidiym bi tüm sancısı olanlara cevap olur diycemde herkesinki farklı oluyo hep beraber fgidelim kızlar 😇
babymom- Hazaledis yalancı sancı kasıkta olur canım doğum sancısı belden olur kontrole kadar ilişkiye girme çok hareket etme her ihtimale karşı
Hazaledis babymom- Aa dikat edeyim ozmn zaten suyum sınırda sorunlu bi gebelik geçiriyorum inslh doğum sancısı değildir