Bebegim4 Bende eşimde doğurana kadar sevinemedik, hamile kaldığımı öğrendiğimde tepkisiz kaldık aynı şeyleri yaşama korkusuyla, o hissin nasıl olduğunu biliyorum ama üzülünce de geçmiyor ağlayınca da yolu bitirmek üzeresin inşallah, sen şekeri takma artık bak çok ciddiyim bu dediğim de takma ya. Ben şekerden korkarken pıhtılaşmadan kaybettim iki bebeğimi gebeliğimde şekerden hiç korkmadım plesanta yırtığıyla yattım ama şekerden yatmadım. Serklajlısın yatıyorsun ama şekerle alakası yok bu durumun. Şekerli annelerin bebekleri önde gider deniyor ama benim bebeğim 3265gram doğdu benim bünyeme göre bebek iri olduğu için 38+1de doğum yaptım. Başka şeker hastası arkadaşlarım var, senden daha kötü gebelik geçirip 30haftalık doğum yaptı onun (protein kaçağı vardı tansiyon çıktı covid oldu) çok şükür kızı 8aylık oldu. Senden daha zor şeyler yaşayanlar var tabii ki herkesin yaşadığı kendine ağır gelir ama biraz olumlu düşün lütfen. O arkadaşım bile şekerden değil başka şeylerden sorun yaşadı biz şeker hastasıyız verem değiliz çok şükür sen kendi doktorun olucaksın sal biraz ölçümler yüksek değilse a1cyi boşver artık şurda doğuma ne kalmış 😌🤲🏻