Mujizam
Çankırıda görev yaptım sizi üzmek istemem ama özel hastanesi berbat ötesi. Özel demeye bin şahit ister.. Odaları bir cok ildeki devlet hastanelerinden bile kötü ve kücük.. Hastanelik bir durum olunca mümkün oldugunda gitmemeye çalıştık ciddi durumlarda Ankara’yı tercih ettik.
özelde 3 doktor var ilhan , erhan , kadriye
Amir memur kesimi ilhan ve erhana gider memur çevrem hep bu ikisine gidiyordu. İcapcı doktor kadriye hanımdır mesai saati dışında hep onu
çağırıyor hastane.. Acil bir doğum geldi takipteki doktorunuzda şehir dışında ise doğuma girexek kişi
Kadriye hanımdır.
Doktorlara bişey diyemem ama hastane temiz degil özel hastane gibi asla degil.
Devlette yüksel sayın bey vardı onada
iyi diyorlar ama devlet hastanesi daha beter yabancı uyruklu insan cok doktorların kapıları tıklım tıklım bekleyin ki size sıra gelsin . Ayrıca şunuda belirteyim ki riskli bir gebelik durumunuz varsa kesinlikle tek doktorla kalmayın..
Yinede çankırıdaki hastanelerin cihazları ultrason aletleri filan teknolojik olarak çook yetersiz arkadaşımın rahim ağzı açılmış servikal yetmezlik sorunu yaşıyor ve bunu koca
hastanede bir kişi bile anlamıyor düşünün artık. Bebek iyi sen iyiisn diye gönderiyorlar 2
gün snra düşük yaparak geliyor 5 aylık bebegini .. Cihazları yeterli olsa ve düzgün bir kontrol yapsalar önlemini alabilirlermiş.. kimseyi üzmek korkutmak istemiyorum ancak Çankırı da yaşamak zorundaysınız tek doktorla kalmayın en azından hem devlete hem özele ayrı ayrı gidin imkanınız varsa Ankara’ya gidin doktor imkanı kısıtlı Çankırıda cok iyi biliyorum..