Itssoelif Kasım’da yaptırdım devlette, Direk size bişi anlatmiyorlar ama her şeyi yandaki sekretere söylüyor, sekreter de rapora işleyip raporu bebeğin fotoğrafı ile size veriyor. Onu doktorunuza goturuyorsunuz
yavrukelebekk paradiseeeeee Bakırköy sadi konukta yaptırdım gayet memnun kaldım hem bir sürü ultrason resmi veriyor hem de rapor çıkarıyor bütün ölçümleri yazıyor. Baya ayrıntılı baktı en son renkli ultrasonda bebeğimin yüzünü gösterdi ve fotoğrafını çekebilirsin dedi. Ben memnun kaldım
paradiseeeeee yavrukelebekk valla sevindim sizin adınıza inşallah bende ilgili ve bileğini hekime denk gelirim
Dilana-24 paradiseeeeee bence özelden şaşmayın derim … Bende özelde yaptıracam çünkü devletteki doktorlarda genel olarak bi ilgisizlik var ayrıca virüsden dolayı da muayeneleri kısa tutmaya çalışıyorlar bizde can taşıyoruz bizde virüs olmaktan korkuyoruz ben 19 haftalık hamileyim sadece hastaneye gitmek için dışarı çıktım ve çift maskeler antiseptiklerle yani herkes kendi canını düşünüyor… Dediğim gibi özelde doktorlar daha bi ilgili bence yani ben doktorumdan memnunum ☺️
paradiseeeeee Dilana-24 doğru söylüyorsun devlettedirler çok tedirgin yaklaşmakdan çok korkuyorlar napalım salı gidiyim olmadı özele giderim artık mecbur napıyım
eomeoni Ben devlette yaptırdım direk yapan doktorla muhattap oldum öncesinde bilgi verdi işte tüm hastalıkların anne karnında saptanamaması ya da olası bir rahatsızlık saptanırsa yapılacak yönlendirme durumu vs gibi sonra ultrasona geçtik 16 dk inceledi. Yüzü parmak sayısı kalp ve damar akışı vs inceleyip anlattı ikinci alete geçip yüzünün renkli fotosunu gösterdi ve telefonla çekebilirsiniz dedi organların siyah-beyaz fotosunu rapor kağıtlarıyla birlikte verdi sonuçları değerlendirdi gayet memnun kaldım istersem 2 hafta sonra tekrar gelebilirsin dedi ben başka bi doktora gittim yine devlet orada foto vermedi ama video çektirdi yine anlattı ama 5 dk anca sürdü tek sayfa rapor verdi
Dlyercn paradiseeeeee canım ben kontrole gittim bugün her şeyine baktı bebeğin çıktısını aldım siyah beyaz görünüyor ama gayet iyiydi bence çok net olmasa da bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim 🤗🤲
[silindi] ysfali06 dogım yok mu en önemlisi dogum degil mi ama her hastane Bi değişik sağlıkla doğar inşaallah bebeğinşz
ysfali06 [silindi] ben özelde yapıcam doğumumu ama testleri vs devlette yapıyorum 🤗 aslında doğum olacak olsa özele hiç gitmeyecektim ama nasip 🤷♀️
paradiseeeeee Dlyercn Serdar Kaya dimi doktor güzelce anlattı yani kaç dakka baktı ortalama ay Allah razı olsun iyiki yazdın
Dlyercn paradiseeeeee evet canım o gayet iyi baktı her şeyine hatta benim bebeğim dönmedi bana biraz dolaş tekrar gel dedi tekrar gittim gayet detaylı baktı en som da kilosunu söyledi zaten ölçümleri yapıp oradaki asistana kaydettiriyor