mucizemibeklerken17 Selam kızlar, son âdet tarihime göre 6+1 deyim. Yarın ilk muayeneye gidicem. Kan tahlili idrar tahlili isteniyor mu? Neler oluyor, eksik bir şey olmasın diye tecrübelilere sormak istedim.
058elf mucizemibeklerken17 kalp atışını duyduktan sonra canım kan idrar tahlili ister. folikasit başladın mı
Ohaezgi mucizemibeklerken17 kalp atışını duyduktan sonra doktorun kan ve idrar tahlili istiyor ona göre vitamin folik asit takviyesi yapıyor, hayırlısı olsun 🤲🏻🧿😇
balperisi_71 mucizemibeklerken17 canım birde parazit testi yapiyolardi çiğ etten sucukta vs bulaşan adını tam hatırlayamadım sende yaptır mutlaka
mucizemibeklerken17 058elf evet canım folikasit 1 aydır kullanıyorum 🤗 yani şimdilik sadece ultrasonla bakılır sanırım
058elf mucizemibeklerken17 aynen canım kese oluşmuş mu ona bakar önce ultrasonda sonra kalp atışı derken tahliller ister inşallah herhangi bi riskin yoksa ayda bir çağırır☺️ Hangi hastaneye gidiyosun bu arada Diyarbakır daydn dimi sende :)
mucizemibeklerken17 058elf canim askeri hastaneye gidicem, aslında 7 -8 den önce muayeneye gitmicektim ama belirtilerim kesildi. Ondan merak ediyorum bebeğimi 🥺 ne kasık ağrısı ne başka şey yok şu an 😖 tek göğüslerim acıyor. Bakalim ne durumda minnoşum
058elf mucizemibeklerken17 Allah ın izniyle bi şey yoktur kuzum başlarda öyle oluyo belirti kesilince korkuyosun falan ama bi şey olmaz inşallah 🤗 tahlilleri falan orda yaptırabilirsin bende bi kez gittim yoğun değildi beğenmiştm sadece ultrason cihazı eski biraz ama doktor gayet ilgili☺️
mucizemibeklerken17 058elf ayy insallah ya 🙈 normalde memorial çetin hocaya gidecektim canım, ama çarşamba günü yola çıkacak gibiyiz, ondan askeri hastaneye gidelim dedim, nasılsa boş oluyor 🤗 sen şu an nereye gidiyorsun peki
058elf mucizemibeklerken17 aynen boş oluyo hele de pandemi döneminde sakinliği çok beğendim hastanede 😄 bende genesiste seval e gidiyorm canım benim memnun kalan da var kalmayan da bende öylesine randevu bulmuştum baştan beri ona devam ettim değiştirmek istemedm ama doğuma nasip olursa memlekete gidecem 🤗
Ygmr15 mucizemibeklerken17 doktorun istediği tahlilleri sağlık ocağında yaparsanız ekstra ücret ödememiş olursunuz. Bilginiz olsun🌸
mucizemibeklerken17 058elf yaa anladim canim, ben doğumu da burda istiyorum o yuzden iyi araştırmam lazım 🙈 Rabbim kolay gebelik süreci ve kolay doğumlar nasip etsin 🥰
058elf mucizemibeklerken17 benimde öyle olacaktı neval hanım varmış memorial da son aylarda ona gidip orda doğum yapmayı düşünüyodum ama şartlar gereği annemin yanına gidecem ☺️ Ayy aminn aminn inşallah canımm 🥰🥰
058elf mucizemibeklerken17 aynen çok pahalı 🥺 edelim kuzum Rabbim yardım etsin kolayca sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻 🥰
058elf balperisi_71 canım bildiğim kadarıyla yapmıyolar ama arkadaş yarın öğrenir yine de, çnkü detaylı olsun bu ikili üçlü tarama testleri falan orda yapılmıyomş doktor öyle söylemişti