Yldz3 Kızlar çıldırmak üzereyim hareket etmiyor bir kere pıt diye bi seyirme oldu o kadar ne yaptıysam aynı etmiyor ağlıyorum hiç böyle olmamıştı az da olsa ederdi hareket hastaneye gidiyorum şimdi nolur dua edin 🥺
Betus-27 Yldz3 ne kadar süredir etmiyor ? Uyuyordur belki ya da büyüdüğü İçin yerleri daraldığı İçin bu haftalarda oluyormuş diye okumuştum İyi düşün dua et bol bol bişey olmamıştır kötü şey getirme aklına
Mom092 Yldz3 canim ağlama sen ağladıkça strese girer bebisin iyidir insallah korkma gitme imkanın varsa bi acile git icin rahat etsin uyuyodur tosbik
BabyYoda Yldz3 Rabbim yavrunuzu size bağışlasın içinizi ferah tutun bol bol dua edin ben de dua edeceğim sizin için
Eczanne9 Uyuyordur Evet yerleri daraldigi icin hareketleri de kisitlaniyodur akliniza kötü seyler getirmeyin hayirli haberle gelin insallah
Betus-27 Yldz3 bence kötü düşünmeyin evet çok zor telaş oluyor ama siz stres yaptıkça bebeğiniz etkileniyor dua ederek gidin kontrol ettirin hemen haber verin Allah’ın izni ile hiç bişey olmamıştır 🤲🏻
Belinda Yldz3 biraz çikolata yiyin. Solunuza yatın dinlenin. Halen hareket etmiyorsa gazlı bir içecekten az da olsa icin. Halen hareket etmiyorsa sizin istediğiniz gibi bence doktorunuzla gorusmelisiniz. Üzülmeyin bende ayni telaşa kapilmistim. Umarım bir terslik yoktur 🙏🏻
Msltms Yldz3 canım belki ayaktaysan sürekli hissetmeyebilirsin soluna yatıp bi dinlenseydin geçen bende öyle paniğe kapılıp gitmiştim ayakta çok fazla olduğumdan doktorum hissetmemiş olabilirsin demişti. Hiçbir sorun yoktu çok şükür inşallah sende de her şey yolundadır 🙏🏻
Yldz3 Msltms yok canım aksine bugün tüm gün yattım ama hiç etmeyince o kadar uzun saatler panikledim çok kötü şuan kalbi atıyor çok şükür takip ediliyor bakalım 🤲
Baharata Yldz3 bende 38+6 yım ama çok hareketli canım direk doktora gitmen iyi olmuş için rahatlar doktor ne dedi canım haber et inşallah bişey olmamıştır içini ferah tut
MihricanA Kanala giren bebek cok hareketli olmaz diye biliyorum doğumun yakın olduğu için de olabilir
Yldz3 minikbaby06 Seyma16 OzgeSahin2 Baharhnm MihricanA kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizi etiketleyemedim dualarınız destekleriniz için şuan hastanedeyim yatış verildi gerçekten hareket etmiyor kan akışı kalp atışı şuan iyi ilk gittiğim de kötüydü şuan biraz daha iyi doktora sorduğumda takip edeceğiz ona göre bilgilendireceğim dedi ntsye bağlıyım