Mom092 FatRam_1703 butikbebecik sayfasindan kargo dahil 150 tl ye yaptirdim baskılı ama nakışlı dusunuyosaniz fikrim yok 🙈
Momtimes FatRam_1703 ben nakışlı yaptırdım hellobabycollections instagram hesapları 270 tl gibi bi fiyatı var çok kaliteli geldi tavsiye ederim
minikbaby06 Bende burda durayım diğer ay sipariş vereceğim çünkü . Ben baya araştırdım fiyat olarak en iyisi sermininnakisdünyası ve misratasarım geldi ama tabi yaptıranlara sormak lazım güvenilir gibi duruyor bilemiyorum
minikbaby06 minikbaby06 bide esennakışevi ve sennakis evi var ben bu 4ünden birine yaptıracağım sanırım
Beyzan FatRam_1703 https://hizliresim.com/gYpO7K Bu ürün bu şekilde 230 TL şu an organik kumaş İsimli Takı Yastığı (30×40 cm) Battaniye (80×90 cm) Zıbın takımı (arkalı-önlü baskı) Body Tulum (arkalı-önlü baskı) Önlük Şapka Eldivenler Ağız bezi İç zıbın Arkadaşım da 2 sene önce 180 yaptırmıştı sanırım. Kalitesi güzel bizzat gördüm o zaman ama şimdi fiyat biraz pahalı geldi bana
Lilatmz Mom092 ben de oradan yaptırdım. Yarın gelecek inşallah ☺️ Fiyatı gayet uygun geldi diğer sayfalara göre
Merve__kozz FatRam_1703 Bunlar bizim hastane çıkısımız 🥰 rokoko işlemeli hatıra kalır hem ben öyle düşündüm en azından