ummuhancelik İlk gebeliğim 5+1 deyim ve bu sabah itibariyle kanama başladı koyu kırmızı renk de düşük mü yapıyorum yoksa yavrum tutunmaya mı çalışıyor? Yarın doktor randevum var inşallah hayırla sonuçlar alırım çok üzgünüm 😔
Cagemeg ummuhancelik Çok çeçmiş olsun. Ama yarını beklemeyin bana kalırsa hemen gidin, kahverengi akıntı şeklinde olan lekelerde pek sıkıntı olmuyor ama kırmızı koyu kırmızı lekelenmeler biraz sıkıntılı durumlar. İnşallah bir aksilik yoktur eşiniz bi acile götürürse hemen bence faydalı olacaktır.
tazegebee ummuhancelik yarini bekleme canim yerlesme kanaması damlacik seklindr oluyor yani bend oyle olmuştu. hemen bir acile git.
Bitter93 Canım acile git hemen kanamam var deyince hemen ilgilenirler acilde kanama önrmli bişey çünkü bazen yerleşme kanaması da olabiliyor ama o açık pembemsi renkte olur sen yine de git bekleme randevü falan
1000114383540251 Yerlesme kanaması daha cok leke tarzı oluyor lutfen hemen acile basvurun dusuk Olabılır
ummuhancelik @EGK bu 3 ay önce ki sorunumdu, düşükle sonuçlandı, kese oluşmuş bebek oluşmamış adet şeklinde sökülüp attım keseyi 😪 inşallah sizin ki böyle değildir kanamanızı kontrol edin sürekli Rabbim bağışlar inşallah 🤲🏻😘