Sevimozmen01 Melikeakkc yok canım ya bulamadim yarın doktorumla görüşücem mutlaka yönlendirecektir beni bakalım
Sevimozmen01 Sevimozmen01 tanıdık bir eczacı arkadaşı var eşimin sağolsun dün vurmam için iki tane getirdi ama oluyor bir iki taneyle
Melikeakkc Sevimozmen01 ne zaman yollayabilirsin bilmiyorum ama Doğumdan sonra iyi hissedersem yollarım kargoyu eve çağırırım karşı ödemeli yollarım
Sevimozmen01 Melikeakkc olur valla duacin olurum inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini 🙏🏻
Nilasyamom Sevimozmen01 enox 4000 al canım. Bende oksapar bulamadım doktorumun onayıyla enox kullanıyorum
Sevimozmen01 Nilasyamom canım ben Adana’da oturuyorum aile hekimim bile tanıdığı bütün eczacı arkadaşlarıyla görüştü iğne sıkıntısı var şehirde
Nilasyamom Sevimozmen01 ben de ecza deposunda amca oğlu çalışıyor ona söyledik oksapar yoktu enox buldu bi eczaneden aldık şükür. Gerçekten zor şuan Allah yardımcımız olsun
Sevimozmen01 Nilasyamom amin inşallah aile hekimimizde vardı iki kutu verecekti şansımıza oda korona olmuş iğneleri kendileri kullanıyorlar 😊
Nilasyamom Sevimozmen01 aksilikler seni yıldırmasın 😃 Ocak sonrası bulmak kolaylaşacak dedi eczaneler bize stoklar yenileniyormuş. İnşallah tez zamanda iğnelerin seni bulur ☺️🤲🍀
Sevimozmen01 Nilasyamom ay inşallah inşallah yavrularımız doğana kadar aksilikler olmasında başka birşey istemiyorz 😊😊