Tazegebe1 annelinko ben bebe yağı kulkanıyorum yeni başladım inşallah olmaz önemli olan orayı nemli tutmak pahalı kremlere gerek yok bence🥳
Buketkucuk annelinko ben Dermaderm çatlak kremi kullanıyorum kakao yağlı müthiş kokuyor yapısı çok güzel var olan çatlaklarıma bile iyi geldi eczaneden aldım 30 tl aşırı uygun günde 1 kez sürmek yeter dedi eczacı
Esrasen annelinko Cok araştırdım lierac diye bir jel buldum cok etkili olduğunu soyluyorlar 3 ay bitince kullanmaya baslarsan çok faydali olurmuş bende bu ay aldim baslicam insalllah ama bebek yağı yada aktardan alinabilen yağlarda bence iş görür onlarida deneyeceğim 😊
ogrenciiiannee96 annelinko ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladım zaten normalde de her zaman vücûd nemlendiricisi kullanıyordum amaç zaten vücûdun kurumasına izin vermemek özellikle duştan sonra. Her gün nemlendirmek gerekiyor böylelikle çatlakların önüne gerçekten geçiliyor ben Hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı kullanıyorum
annelinko Tazegebe1 evet bende bebe yağı diye okudum onu kullanmayı düşünüyorum hangi marka kullanıyosunuz
Buketkucuk annelinko valla daha yeni başladım ben çatlamaya başladığı gibi kullanmaya başladım 20 haftalıktım sanırım
Buketkucuk annelinko ya benim herşeyim önde gibi biraz😂 Karnımda normalden büyük,iç karnım darmış hareketleri de biraz erken hissettim yani çatlağımında erken olmasına şaşmadım bebiş sağlıklı olsun da🤰🐈
Selinbam annelinko ben incia nın çatlak kremini 4. Aydan beri kullanıyorum çok memnunum tamamen doğal içerik trendyolda fiyatı çok uygun ben eczaneden almştm kazıklanmşım😑😑😑
asli57771 annelinko 28. Haftadayım 2 aydır falan dalin bebek yagı kullanıyorum hiç çatlağım yok inşallah ta olmaz
Cansu101706 annelinko 20. Haftamdayım ikiz gebeyim ıncia diye bir çatlak kremi var . Onu kullanıyorum içinde kantaron otu yağı gibi bir sürü yap var. Ben çok memnunum. Tabi sadece kremle olmaz bol bol su içip içeriden de desteklenemen gerekiyor. Ve ben balıkesirde yaşadığım için bizde hep zeytinyağlı yemekler olur onunda çok etkisi var. Ayrıca yasaklar haricinde yarım saatten fazla yürüyüş yapıyorum
Serene001 Lierac kullanıyorum.. aynı zamanda bebe yağı , aktardan karışım yağ , aloevera , vazelin ve kantoron yağı 34. Haftadayım şuan yok nasip artık gerisi