Slnnn1 Fetal dna yaptıranlar aç karnına yada tok karnına die bi ayrım var mı yaptırmaya gidince doktor muayenesi de gereklimi yarın için doktora ulaşamadım merak ettim
Thutik Slnnn1 aç tok fark etmiyor cnm ama raporun bir tanesini sana bir tanesini doktora atıyorlar. Doktora atılan da grafikler ve cinsiyet bilgisi de var bildiğim kadarıyla o yüzden doktorun anlaşmalı olduğu yerler tercih ediliyor genellikle
Thutik Slnnn1 firmadan firmaya değişiyor. 7 günle 21 gün arasında farklı vadeler veriyorlar. Yurtdışına gönderiliyorsa 10-14 iş gününü buluyor, Türkiye’de yapılanlar nispeten daha kısa sürüyor. Benim sonuçlarım 13 günde geldi, kardeşimin 7 günde 🍀
masallarin Slnnn1 bende yarin kan wericem allahin iznile prena isimli firmaya yaptiriyorum siz nereye yaptiriyosnz acaba asiri heycanliym :)
Slnnn1 masallarin daha firma ismini sormadım araya 4 günlük tatil girdi 4 lü testim riskli çıktığı için yaptıracağım ama öğrenince buraya yazarım detaylı sizden neden istediler acaba
masallarin Slnnn1 ben hic bir 2 li 3 lu vs yaptirmadim guvenirliligi yuksek oldugu icin direkt olarK fetal dna yaptirmayi tercih ettim allahin iznile isllh sonucunuz guzl cikar
Slnnn1 masallarin amin inşallah sizinkide öyle olur bende başta bilgilendirilseydim direk bunu yaptırırdım kafa karışıklığı ve stres yaşamamak için çok daha iyi