Merhabalar bende hikayemi paylaşmayı istedim 😍
Benim yumurta tembelliğim eşimin varikosel sıkıntısı derken pandemi döneminde kaynanamın fark etmesiyle hamile kaldığımı öğrendim o kadar beklemiyordum 🙊
hamileliğim çok çok rahat geçti mide bulantısı kusma halsizlik hiç birini yaşamadım.
Doktorum geç yumurtlama olduğu için gebeliğimi bir hafta geri çekmiş perinntologda detaylı ultrasonda bunu onaylamıştı. 37. Haftaya kadar çalıştım evde her işimi kendim yaptım.
37+3 olduğumda akşam doktora rutin kontrol amaçlı gittim nst de minik sancılar var bu güzel bişey dedi doktorum ne zaman gelir dedim bir aya gelir dedi gülüştük kaynamama gittik yemek yedik vs herşey iyidi
aynı Günün sabahında yani 31.12.2020 de sabah eşimi işe göndermek için kalktım lavaboya gittim çişim bitmiyordu bir türlü 🙊🙊 anladım suyum gelmişti ama hiç bir belirtim hiç bişeyim olmamıştı. Ve ben hiç hazır değildim doğuma asla aralıtka doğurmak istemiyordum hep 1 Ocak itibariyle gelebilirsin bebeğim diyordum hep 40 haftada gelecek sanıyordum 🤦🏻♀️çantam bile bitmemişti fotoğrafçı ile hiç bişeyi netleştirmemiştik ben eve döneriz diye düşünüp eşimle hastaneye gittik. Doktorum akşamdan nöbetçiydi sabah beni görünce şok oldu akşam oradaydım ve hiç bişeyim yoktu. Hatta forumda hastane için konu filan açmıştım 😁gerekirse yorumlara göre hastane değiştirecektim 🤦🏻♀️Doktorum nöbetten çıktı konuştuk beni bilgilendirdi yılbaşı için yemek yapmaya eve gitti geleceğini akşam 6 ya kadar filan doğurmuş olacağımı söyledi
alttan muayene için çatala aldılar 2 cm açıklık vardı ve çatı muayenesinde suyum iyice patladı. Eve gitmek istiyorum dedim suyun geldiği için gönderendeyiz dediler. Yatışım yapıldı herşey bir anda oldu ve ben hiç bişey algılamıyordum iyi ki de öyle olmuş 💕💕 annem Antalya’dan hemen yola çıktı kendisi aynı zamanda ebe 😁hiç kendi sancım yoktu suni bağladılar belli 4 cm -5,5 cm derken akşam olmuştu sancı vardı ama hissetmiyordum 5-6 cm sen sonra hızlanacağını söylediler 7 cm -8 cm derken herşey inanılmaz iyi yürüyorum espriler şakalar herkes şokta nasıl hissetmiyorsun diye bu sancılarla hastaneyi yıkıyorlsr diye annem geldi yanımda. 8 cm de doktor geldi yarım saat sonra tam açıklık buraya kadar mükemmeldi. Kakam gelmiş gibi olunca haber ver diyorlar Masaya çıktım bekliyoruz öyle bir his gelmiyor bana bebek inmiyor aşağı doktor tam açıklık hadi ıkın diyo squat yaptırıyorlar yok bebek inmiyor monitör ultrason istediler bebeğin omzuna kordon dolanmış tam ıkınıyorum iniyor gibi oluyor hop yukarı ıkınmam güzelmiş herşey iyi ama bebek inemiyor artık tükendim lütfen bişey yapın diyorum doktor yarım saat daha yoksa sezeryana dönüyoruz dedi çıkıp ailemi bilgilendirmiş eşim salya sümük ağlıyormuş 💕😂😂
anestezi uzmanı çocuk doktoru ebeler hemşireler doldu odaya son bi deneme ardından serzeryana geçeceğiz artık 🤦🏻♀️
bir ıkınmışım kızlar bir ıkınmışım evlere şenlik 😂😂 göz damarlarım hala çatlak 😒 doktor yakaladım kafasını hadi dedi bana bi güç geldi anlatamam bişeay kaydı ıkınmamla bildim bebeğim 💕 ağlamıyordu baktım ağlamıyor dedim ağlatacak dedi doktor göğsüme koydular Allah’ım nasıl bişey bitti tükendim dediğim yerde güneş doğdu resmen omuzunda kordon ile 3150 gr 51 cm doğdu oğlum 🧿onu götürdüler
dikiş kısmına geçince doktor yırtık çok içeri de olduğu ve artık benim gücüm tükendiği için dikişleri atarken narkoz verip bir 10 dk bayılttılar.
Kordon işi olmasa 10/10 bir doğumdu 0 acı ile doğurmuş olacaktım 🤦🏻♀️
- depend ve canped kullandım ikisinde güzel mutlaka alın hastanenin verdiği çok rahatsız
- - aktif olun işlerinizi kendiniz yapın bırakayım demeyin
- - - pilates yapıyordum onun çok faydası olduğunu düşünüyorum
- - - yılbaşı geçsin 1 Ocak itibariyle hurma çay squat perine masajı başlayacaktım onları aldım ama yapamadım
- - - meryem ana otu hemen açıldı ona da İnanın ve yapın
- - - planlar yapmayın o kadar planlı ve kontrol kaynağı bir insanım ki ne hamileliğimi ne doğumumu kontrol edebildim iyi ki de böyle oldu.