Papatya2000 Kizlarrr geceden beri tuvalete girdigimde cok hafif kirmizi renkli kan goruyorum elimiz hafif kesildiginde akan gibi bi sorun olurmu acaba basina gelen carmisir icim icimi yiyo lutfen acil cevappp buarada 28+6 haftaligiz
[silindi] Papatya2000 gece doktora gitmeliydn zaman kaybetmedn git mutlaka hamilelikde hiç bi kanama normal kabul edilmiyo
mercimeginanne Papatya2000 burda sana kimse yardımcı olamaz doktora girmen gerekiyor direk kanama olunca. Geçmiş olsun
Ayseege6156 Papatya2000 geceden beri keşke beklemeseydin kanama bir damla da olsa hamilelikte sıkıntı olabiliyor burda vakit kaybetme doktorunu ara ve git bence
yusufbebekk447 Kanamam olsa kesinlikle buraya yazmam direk eşimi saat kaç olursa olsun uyandırıp en yakın hastaneye koşarım . Buraya acil durumları yazanları anlamıyorum hiç mi telaş olmuyor doktora gideyim demiyorsunuz
Ymnglnrhn Papatya2000 kesinlikle bekleme hemen doktora git bende 12+1 günlük hamileyim hafif kahverengi lekem oldu tedirgin oldum ve hemen doktora gittim bebeğimin kalp atışınin durdugunu söyledi alacaklardı ben pazartesi başka doktora göstermek istedim yarını bekliyorum inşallah birşeyin yoktur bebeğin Allah yardımcın olsun sagsaglim alırsınız inşallah bebeğinizi
Gizmolata Papatya2000 yanlış anlamayın sizide anlıyorum destek almaya çalışıyorsunuz ama kanamamın sakıncalı oldugu burda hergün defalarca yazılıyor, buraya post açana kadar üzerinizi giyinip çıkarsanız. İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur geçmiş olsun
FatmaErdur 3 gündür bende de var kanama şuan da 7+1 haftalık kanama başlar başlamaz hastaneye gitti hap verip geri gönderdim lavabo haricinde kalkmıyorum yatıyorum yarın kontrole gidicem dua edin inşallah bişey yoktur
Tugcekkkkk Papatya2000 ağrın var mı? Kanama kırmızı ise ve istirahat le azalmasıyla doktora görün bence. Erken doğum belirtisi olabilir
istanbul3434 Papatya2000 gittiniz mi doktora? Kalp atislarini dinlersiniz iciniz rahatlar hemen panik yapmayin ama her turlu kanama ve lekelenmede hemen doktora gitmek lazim. Gecmis olsun
Papatya2000 Bebegim hareketli oldugu icin endise etmemistim esimin de gelme imkani yok hastameye biraz uzagiz arabayla 35 dakika falan onun icin yazfim simdi devam etmiyo kanamam cok şükür