Cramel Kızlar karnından düzenli şekilde karın gurultusuna benzeyen sesler geliyor. Başına gelen varmı neden olur acaba.28 haftalığım bu arada bundan 2 hafta önce de olmuştu
Mommy2b Cramel rahim büyüdükçe bağırsakların yeri ve şekli değişiyor o yüzden alışkın olmadığınız sesler hisler oluyordur. Ben bir ara gaz sancısı girmiş burası neden böyle acır ki diye telaş yapmıştım meğer rahim bağırsağı oraya itmiş 😅
OzgeSahin2 Bi aletle falan mi dinledin yoksa kulaginla duyabildigin bi ses mi ?🙄🤔Acaba bebegin su icinde hareket ederken cikardigi ses olabilir mi
Cramel OzgeSahin2 normalde duyuluyor canım geçen sefer yataktayken olmuştu eşim horluyor sanmıştım😅bugün yine oldu yarım saattir böyle nefes alıp verir gibi karın gurultusuna benzer ses geliyor. Anlamadım neyden olur. İlk gebeliğimde hiç böyle bişey olmamıştı
Emel38 Cramel bendede oluyor bu hafta.savas varmış gibi gurultu sesleri.sol tarafimda oluyor bu hafta.kemik batmalarimda başladı,bacak arası ağrılarım.16.haftada erken değil mi?
Seviiiiiiii Bende de bugün oldu sol tarafımda özellikle gurultu şeklinde bağarsak olsa alt karın olur mide olsa orta bi yere olur bu sol yan taraftı anlamadım 15dk falan sürdü merak ettim bende