Gozde2625 Tazeannebaba55 benim lekelenmem vardı ve ilaç iğne kullandığım halde geçmiyordu öyle anladılar sonradan normale döndü.
Esra1509 Gozde2625 ne kadar süre iğne ilaç kullandınız? Rahım agzı uzunlıgunuz ne idi? Kac haftada duzeldi peki? Bende aynı durumdayım, prolutan iğne, progestan fitil, endol fitil alıyorum, rahım agzı kısalıgı varmıs :(
Damlae16 Purpura26 benim annem doğumdan 1 gün önce silmisti evi temizlemisti 4 çocuk bakiyorken bir de 5. Yani en küçüğümüzüde ertesi gün sabah gitti hastaneye girdikten 10 dk sonra doğurdu bence silinir yani 😂
Purpura26 Damlae16 Ay valla keşke onlar gibi olabilsek. Benim annem de hiç hamile gibi değilmiş. Bizler biraz nazlıyız galiba 😃
Tugcekkkkk Purpura26 canım dışarıdaki camların sadece uzanabildiğin kısımlarını sil kalan yerleri eşin silsin. Ben son ayında hepsini kendim yapmıştım, mutfak dolapları vs..
tazegebee Purpura26 yok tabiki oyle birsey kendi işini yapamayacak duruma gelene kadar kisitlama kendini. benim 2 defa kanamam oldugu icin ne camlari ve mutfak dolaplarini sildirmiyor annem kendi gelip siliyor. eşim rafa bile uzandirmiyor Allah razi olsun onlardan. ama düşük riskin yoksa sen yapabilirsin canim.
Purpura26 tazegebee İnsanın yanında annesi olduktan sonra kimseye ihtiyacı olmuyor. Dağ gibi duruyorlar arkanda 😔 Bizim aramızda 15 saat yol var ve çalışıyor. Yazın gelebilecek anca çok şanslısın 😊
Goncikim Gizemhll şimdi 32. haftamdayım sürekli yatıyorum bebeğim iyi ama hiç hamileliğimin tadını çıkartamadım bide 5 sene sonra oldu😞hiç böyle hayal etmemiştim😞ama napalım sağlıkla doğsunda herşey hallolur🙏🙏bu hayat böyle işte bişeye çok heves etmeyeceksin hep heves kursağında kalıyo insanın 😞😞allahım yeterki sağlık versin hepsi hallolur🤲
Ssmzsh Purpura26 camları bi kere eşim sildi bi kerede ben sildim mutfak dolaplarımıda sildim 8.ayda silmiştim gene battı doğuma 3hafta var gene sileceğim ne yapayım mecbur 😇 dinlene dinlene yapıyorum yorucu olmuyor çok
Purpura26 Ssmzsh Pandemi zamanı eve gelen olur mu doğumdan sonra? Gerçi bizim insanlarımız dinlemez illa gelirler. Bir de mesela o gelen misafire de ikramlık falan hazırlanıyor. Bakıyorum da buzluklarını dolduruyor kadınlar. Sanırım hiçbir zaman öyle bir ev kadını olamıcam 😃
Damlae16 Purpura26 aynen valla benim annem 5 çocuk doğurmuş ben daha 1. De ölecek gibiyim yataktan kalkamiyorum annem de diyor sen nasıl bir şeysin ben hiç anlamiyordum hamile olduğumu 😂😂
Tugceynr Purpura26 daha çok küçük hiç riske atmayın biraz sabredin 3 ayı doldurn daha tutunmaya çalışıyor o. 29 haftalığm ben daha dün sildim eşim bezleri yıkadı verdi ben sildim eğil kalk yapmaynca daha kolay oldu 🙂
Purpura26 Tugceynr Canım bende hepsini bir anda silemem zaten. Dediğin gibi 2 3 hafta daha bekleyip sonrasında azar azar silicem.
Kardelen_nm Purpura26 ben eşimle birlikte sildim mutfak dolaplarını da camları da evi komple temizlik yaptık ikimiz
Ssmzsh Purpura26 bende olamıyorum öyle malesef buzluk kültürü yok annemde de yoktu hiç görmedim bilmiyorum neyi nasıl koyarım🤭😂 hem pandemi süreci çok gelen olmaz ama ben zaten memlektte değilim yaşadığım yerde 1tane tanıdık akrabamız yok 2 aile var görüştüğümüz onlarda hastalık sebebiyle telefonla görüşürüz gelmeyiz dediler 😊
Sayeninannesi Purpura26 gelende temizliğe bakıcaksa gelmesin. Hiç de yapamam temizlik dip köşe tabiki evim sadece kendim için bebeğim için pis olmuycak ama temizliği gelecek misafir için yapamam asla. Kendim önemliyim misafir değil
Tugceynr Purpura26 en güzelini yaparsn her gün bir odayı bile silsen hem kendini yormazsn hem bebişi sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
tazegebee Purpura26 kesinlikle öyle canım. Rabbim kalıcı ayrılıklar vermesin mesafelere bi sekilde katlanabiliyor insan üzülme varlığını bilmek bile yetiyor bazen. bizimde uzaga taşınma ihtimalimiz var simdiden icim yaniyor bakalim kismet.
058elf Purpura26 benimde 2 camım balkonda diğerleri hep dışarıda gebeliğin başında silmiştim dışarıda kalan yerleri eşime sildirmiştim 6. Kattayım ama 8. Kat yüksekliğinde camlarda baya büyük ya bi kadın tutacam canım kimseyi de tanımadığm için temizlikçi de nerden bulacam onu da bilmiyorum ama 🤷🏻♀️ ya da doğuma yakın eşime sildirecem mecbur. Mutfak dolaplarının da altını ben siliyorum üstünü o siliyo sağolsn geçen birlikte temizledik yine birlikte yaparız ☺️
Zeynep248 Purpura26 canım 25. Haftamdayım daha dün sildim 😁niye silinmesin ki kendini aşırı yormadığın sürece bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum hem biraz hareket edelim demi kolay doğum istiyorsak
hilal90 Arkadaşlar cam silerken dikkatli olun özellikle ilk aylar ben biraz abarttım sildim kanamam oldı
badehandeyldz Purpura26 camda sildim perde de astım evimde baya büyük ama yapacak birşey yok 14 aylık kızım var napim pislik içinde mi oturayım😒 camı açsan evi havalandırsan camdaki tüm pislik içeri dolar mecburum yapmaya
Mahbuss Purpura26 ilk üç ay bence yapılmasa daha iyi zaten kış ayındayız sizin doğumunuz da yaza denk geliyor Allah izin verirse o zaman yardımla yaparsınız. Ben gurbetteyim kimse yok yardım edecek ama ne zaman cam silsem hep vicdan azabı çektim sonrasında çok ağrım oluyordu bide bebek hareket etmiyordu tüm gün boyunca benim evimde büyük baya En son geçen hafta sildim inan mecbur olmasam ellemezdim 36. Haftadayım kaynanam gelicek yardıma doğumda ondan çekindiğim için yaptım yapmasam bişey dermiydi bilmiyroum