Beyazmelekkk 15+0 haftalığım mide bulantım göğüs hassasiyet hicbisey kalmadı kızlar endişe ettim normal bir durum mu benim haftaya yakın olanlar sizde neler yaşanıyor
Aysenur05 Beyazmelekkk normal bnce zaten 2. Trimester hamileliğin altın çağı bnce en rahat edilen dönem 3. Trimesterde bel ağrısı filan başlıyor kimisinde tekrardan bulantıda oluyormş bu aylarının tadını çıkart bnce 🙃
Mlksezr Beyazmelekkk bulantılar zaten bir anda bitiyor merak etme. Benimde öyle oldu meme hassasiyeti de ilk başlarda çoktu bende çok sızlıyordu onlarda geçti. İçini ferah tut sonra başka şeyler başlayacak 😊 bugünlerinin kıymetini bil canım
Ozge5353 Beyazmelekkk ah 2. Trimester canımmm 💙 3. Trimesterle birlikte tam olarak gecmeyen bulantılarım başa döndü yeni hamile gibi kusmalara basladım son ayda kilo alınır ben kilo verdm😂 Herkesn farklı tabi ama belirtilerin kaybolması normal korkma canım
LETHE Beyazmelekkk bende ayni sekildeyim kasik agrim olurdu 15 de bir anda gitti. Mide bulantim gitti. Acikcasi cok tedirginim carsamba doktor randavum var geçmiyor
Busbuss3458 Beyazmelekkk bende 15 haftalığım ama bulantı kusma herşey var göğüslerim halen şiş karnım şişiyor duygularım zaten tavan bendede böyle 🤷
berenle benimde 15 haftanin icindeyim ama belirtimhic kalmadi cok kusuyordum iki haftadir oda yok karnim gunden gune buyuyo oda olmasa hamile degilim yada allh korusun birsymi var diye endise icine giricm
Ftm_binboa17 Ben de 15+ 3 üm benimde belirtilerimin çoğu gitti tek kalan şey gaz sıkıntısı ne yesem gaz oluyo bulantı ve kusma gitti şükür