Sevdelibol Hamile kalmadan öncede yapar edersi sagolsun ama şimdi daha bir başka evi süpürür midem kötü olunca bulaşıkları dizer makineye elhamdülillah. Rabbim yine elden ayakdan koymasonda bizleri işlerimizi yapalım ❤️😘🥰
hamileana Fenerbahce60 ekmek alıyor bide sofrayı ben hzirliyorum o tepsiyi koyuyor kaldırıyor ben ağır kaldirmiyim diye yardımdan sayılırsa bu 🤷🤦 birde arada oğlumu tutuyor ben duşa giriyorum okadar 😄😄🤭
Melodyy Fenerbahce60 çok yardımcı oluyor bana ilk hamileligim mide bulantısı ağrılar derken kötü geçiriyorum bazı günleri yemek yapamadığım zaman kahvalti türü ile geçirmiyoruz hiç dert etmiyor kendine hiç yemek yapma zorlama kendini kahvalti daha iyi hergun yaparız valla diyo ☺ evde olduğu günlerde evi dipten köşeden beraber temizliyoruz ağrılarım olduğu için sürekli eğilip kalkamıyorum evi haftalık temizliyoruz benden çok çalışıyor evde valla 😍😂😂
Esosun Fenerbahce60 şuan sadece bebeği taşıyorum gerçekten Allah razı olsun serklajdan dolayı temizlik yemek birde evdeki hayvan bakımı olsun suyuma kumandama kadar getiriyor ben üzülmeyim diye hatta dün de kabak tatlısı yaptı😅 ben de doğum yapınca inşallah onu hiç uyandırmıycam bana yardım etmiyor diye şikayet etmiycem 🙏🏼 O şimdiden işe git gel birde evi çekip çevir elinden geleni yapıyor zaten💞