Netha 21 haftalık hamileyim ve ara ara migren gibi baş ağrılarım oluyor sizlerde de oluyor mu bu bir sorun mudur
Purpura26 Netha ben 10 haftalık hamileyim. Bazen geceden başlıyor ağrımaya. Gün içinde geçmezse bol su içiyorum. Başka da yapacak bir şey gelmiyor aklıma
dumansule Netha hamileliğimin başından beri şiddetli baş ağrısı geçirdim sürekli şu an 35 haftalığım hala ağrım var birazcık seyrekleşmiş olsa da. galiba doğuma kdar devam.
OzgmgeYalcin Netha ben acile gitmistim cok siddetliydi parol serum taklılar bi de nane yağıyla alnıma masaj yapmistij oda rahatlatmisti biraz ama nane yagını fazla kacirma tabii ben oyle bi hata yaptim yuzum gözüm yandı ama korkma baş agrıları olabiliyo 😊
Netha Purpura26 benim de bu aralar başladı ve tüm enerjini düşürüyor bununla ilgili bir şey okumuştum hamilelik zehirlenmesi diye ne kadar doğru ve de tam olarak ne denektir bilemiyorum
Purpura26 Netha İnternete başım ağrıyor yazıyorsun benim tümörü çıkıyor. . Bebek belirtileri neden kayboldu yazıncs bebeğe zarar geldiği yazıyor. O yüzden öyle şeyleri okuyup canını sıkma boşuna