hakanebru_ Hanımlar 36+3 teyim dün adet ağrısı çektim ara ara ve onun yanı sıra bembeyaz akıntım oluyor başına gelen var mı bilgisi olan falan bilgilendirebilir misiniz kontrolüm salı günü ama içim rahat etmedi
Rabiacengiz hakanebru_ bende yaşamıştım normalmiş hamilelikte sarıya dönüp kokmadıgı sürece ben hamileliğin sonuna kadar yaşadım bu durumu dogurdugunda kanamadan sonra geçiyor hormonel durum
Rabiacengiz hakanebru_ neren agrıyor?? Ona göre bişey söyliyim ama beyaz akıntı artsada gayet normal yeterki rengi dönmesin kokmasın..
Ceylanaydemir hakanebru_ Benimde 36 dan beri oluyo canım 37+6 yım şuan özellikleok yürüdüğümde oluyor
Nurgul61 hakanebru_ canim bu haftalar gaz sancisida olabiliyomus hatta bende de var suan ara ara oluyo
Girlpowerbabe hakanebru_ 38. Haftadayım benim de birkaç haftadır krem gibi beyaz kokusuz bi akıntım oluyor dün doktorum normal olduğunu hatta iyi bisey olduğunu söyledi😊
Rabiacengiz hakanebru_ o bu haftalarında normal canım dogırana kadar en ıfak iş yapsanda aynı agrı olucak yapmasanda …
Ceylanaydemir hakanebru_ Olabilir canım kokulu ve rengi yeşile veya sarıya dönük değilse sorun olmuyor bildiğim kadarıyla ama sen yinede doktora sorarsın 🥰
hakanebru_ Rabiacengiz sağ ol canım rahatladım biraz ilk gebelik olunca insan her şeyden evhamlanıyor 🤭
Rabiacengiz hakanebru_ benimde ilk gebeliğimdi ama bitti dogdu kızım 19 günlük oldu sende sag salim al kucagına inşallah