Tugce_24 alenrenas1 aynen öyle bin hem sezeryan dan hem normalden aşırı korkuyorum artık nasıl olacaksa olsun kimsenin içinde kalmamış benimde kalmaz diyip akışına bıraktım 😂
alenrenas1 Tugce_24 hahahha bu ben 😅 bende eşime diyorum cok korkuyorum ikisindende böyle mutluyuz içimde kalsın 😂😂
Adaarda16 1prenses1prensim bende yarın 36 oluyorum sağlıkla kavuşalım inşallah. 37+3 te çatı muayenesi yapılacak ve karar verilecek normal sezeryan fark etmez en kolayını yapın dedim ama kolay yolu yok 😂 Allah sağ salim kavuştursun 2 side farrk etmez kavuşmak önemli olan ❤️🥰
Oyagunaydin Burdaki arkadaşlar mecburi olduğu için mi yoksa istedikleri için mi sezeryan günü alabiliyorlar çok merak ediyorum ☺️
1prenses1prensim Adaarda16 öyle canim iki doğum da da candan can cıkıyor ikisininde kolayligi zorlugu var bence sağlikla kavuşalim da bebeklerimize
ikizzannesi 36+4 teyim. 35 te tarih verildi kesin olmamakla beraber. 6 ocakta nasipse sezeryan gerçekleşecek 🙃
hazal_prensesim2021 Handeekar 36+2 haftaligim.yarin kontrolümüz var bir önceki kontrolde 18 ocak die konuşmuştuk yarın tam netleşir diye düşünüyorum sağlıkla gelsin bebisler insalllah 🙏