Evetttt doruk paşa ilk karnıma düşmüş benim haberim yoktu evet bekliyoduk planlıydı ama çok güzel bi hamileligim oldu hiç hamile oldumu anlamadım sadece balıktan tiskindim gel zamn git zaman son ayım geldi aama ne son ay gece yatmama mide agızdı uyku problemi ne zaman dogcak derken sabırsızlıkla beklerken bu sabh suyum geldi yani 2 ocak saat 9 cıvarıydı 10 a kadar evden çıktık geldigimde 11 kadar bekledim doktor baktı açıklık 3 cm ve suyun geliyor dedi sancı 0 dı ama suni sancı verceklerini söylediler ilk baş bi korktum çok kötü dediler çünkü hep 12 gibi taktılar saat 1 e kadar hafifti sancilar açılma 5 6 cm olmuştu 1 den 2 ye kadar çogaldı artık en son sıkılaştı doktorum geldi çok iyi bi doktordu 3 kere felan ıkınmamda dünyaya geldi bebegm ne derse dinledm yırtılmam hiç olmadı dikiş bile atmadı çok güzel bi dogum yaptm allahın izniyle bebegime gerilk var hep kontrolümde dediler doguma girerkende 37 hafta gözüküyo dediler 2800 dediler dediler kilosunada 3 kilo 50 gram bebek getirdim he çok mu kilolu degil normale avantaj ve yorulmuştum gerilik lafından birde galiba çok uzattım 🤭 herkeze hayırlı dogumlar olsun inşallah umarım güzel yazmışımdır🥰