Xyz123 canım senin için dua edicem gerçekten çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun.
Ama bebeğine kıyma nolursun disini kan kus ama bebeğe kıyma belki senin dayanma gücün olacak sebebin olacak.burda hangimizin evliligi dört dörtlük sorunsuz evliliğim var diyen yalan söyler.senin evliliğin dahada zor olabilir ama bebeğine kıymak kadar olamaz emin ol. Geçenlerde bi bayanın postunu okudum hayret ettim bayan nelerle mücadele etmiş hattan kaldım onun yaşadıklarını yaşamamışsındır belkide hepimizde aslında yaşamadık. Yurtdışı zordur eminim ama imkânları da çok fazla aslında cocuga sahip çıkmak dersen yurttaşındakiler çok iyi bu konuda. Inan turkiyede evladını senden alıp babasına verir ama yurtdışı bunu yapmıyor tanıdıklarım var çok iyi sahip çıkıyor hatta maas bağlıyor sana çalışma imkanı veriyor çocuğuna baktırıyor esinle boşanıp ordada kendine bi yuva kurabilirsin illa çocuğa kıymak zorunda değilsin. Ama kesinlikle illa bosan demiyorum ilk çabala çok çabala artık olmuyor dediğin an. Bi ayağa kalk sirkelen kendine güven güçlü bi kadın ol ve çocuğun için ve kendin için tek başına mücadele etmek gerekiyorsa tirnaklarinla kazıya kazıya mücadele et. Evlatlarımız buna değiyor.
Kucağına aldığında çok daha iyi anlayacaksın.
LA TAHZAN INNELLAHE MEANA.
UZULME CUNKU ALLAH BIZIMLE.