1prensesgeliyor Karnım hep taş gibi . Bebek hep bi yere toplanip tas gibi oluyor. Agri yapıyor oda. Geceleride o ayni sekilde devam ediyor. Soluma yatsamsa gecmiyor. Normalmi sizlerdede varmi. Cok sık idrara uyanmamizda çabası.
Gulbahar3535 1prensesgeliyor benm akşamları hep kasıklarıma tekme atıyor. Normal mi bilmiyorum rahminden çıkcak diye korkuyorum
Duygusuz 1prensesgeliyor kasılmalarım oluyor canım benimde oluyordu günde 2 3 ten fazlası iyi degil dedi dr um 31.haftada bu sebepten nst ye bagladı sancım cıktı söyle Dr una mutlaka. Bana Dr um bu sebepten yatıs verdi ama yer olmadığı için yatamadım Baska hastanelere gittim ama oralarda sancım cıkmadı gı için yatırmadı lar magnezyum ve progestan tedavisi basladı.
Selinbam 1prensesgeliyor bende 29. Haftadaym aynı şekilde hep solda toplanıyo sırtı mı poposu mu elime büyükçe biyeri geliyo🙂birde vajinamda garip hisler oluyo içerde bsey unutmuşum gbi çok rahatsz ediyo aynı andada idrara sıkışıyorm pzt doktora çıkıcam bakslm hiç uyutmuyo 2 gündr
Yamanlardan 31+3 de benim. Kız bu sabah bi tekmeler attı dedim zoru var heralde benimle. Bide sol tarafıma yatmaktan bacağım uyuşuyo artık cinnetlik
Erenannesi Ahhhh ahhhh 27 de bi başladı aynı şikayetler şuan 37 birebir aynıları devam ediyor asla geçmiyor çekiyoruz 😓😓
1prensesgeliyor Erenannesi aynen aslinda haraket etmesi iyi ama karin kasik sirt ve göğüs ağrıları insani mahvediyor. Ben 2 oglumdada asla şikayet etmedim böyle. Bilmiyorum yaşla mi.alakali yoksa cinsiyetle alakali ama bu cok farklı.
1prensesgeliyor Duygusuz iki hapida kullaniyorum. Progestan basindan beri. Magnezyumada 1 ay oldu baslayali ama nafile
1prensesgeliyor Duygusuz benim gecen hafta kanamam geldiğinde bile sancilarim cikmadi nts de. Hemde 3 kere bagladilar
1prensesgeliyor Derinmaviozkn evet gogsümede batiyor. Esim diyor cok sikayetcisin diyor kızıyor ama elimde degil 😣
Baharhnm 1prensesgeliyor Hele şu çocuğu al bi saat sen taşı görürüm ben seni desene eşine. Çok kolay sanki hamilelik😖
Duygusuz 1prensesgeliyor kasılmalarım oldugunda 2 kez aralıklarla nst de sancım cıktı sonra devlete gittim 2 kez de orda bagladı nstye orda ikisinde de cıkmadı bilmiyorum belkide yoruldugumdan öyle oldu
1prensesgeliyor Baharhnm aynen sorma hic memnun degilsin hayattan diyor bana. Cok mutsuz duruyorsun diyor. Hep bi memnuniyesizlik hep bi sikayetin var diyor. Ama anlamiyorlar. Benim anam 9 tane doğurmuş bi senmisin hamile diyor. Tabi derken espirisine gülerek diyor ama tabi insanin gücüne gidiyor.keske anlayabilsen beni diyorum. Hatta gecen gün internette bi video gördüm babanin karnina karpuz yapistiriyorlar bantla oda saga sola donemiyor uyurken rahatsiz oluyor. Empati kurmak adina yapmışlar cok güldüm görünce hemen esime yolladim hatta. Bizdemi karpuz baglasak ne yapsak 😂
Baharhnm 1prensesgeliyor Karpuz bağlamak yetmez ki. O karpuzun onlara tekme atması lazım, belini bacağını ağrıtması lszım, hormonlarını değiştirmesi lazım, sürekli tuvalete göndermesi lazım. Say say bitmez lazım da lazım yani😂