@fatimayusel19#Sonaygonca 😖😖 maalesef ki ben olmuştum anlatması biraz uzun olacak ama dediklerimi bıkmadan usanmadan yaparsan geçecek ama geçmesi zaman alıyor ilk önce nevresim takımları yastık yorgan bütün kıyafetlerin giydiğin giymedigin dolapta olanların hepsi kaynar suyla 60 derece de yıkanacak bütün el silinip süpürülecek kapılar koltuk dokunduğun her yer
daha sonra metrin uyuz losyonu al canım her gün akşam duşa gir mutlaka kükürtlü sabun la vücudunu güzelce yıka daha sonra bildiğimiz toz çamaşır deterjanını ıslak vücuduna sür biraz yakıyor ama baya etkili daha sonra duştan çıktıktan sonra metrin losyonu bütün vücuduna sür Kullandığın havluları direk makinaya at bekletme kıyafetlerini mutlaka ama mutlaka ütülü giy sabah kalkınca tekrar duş al kükürtlü sabun yap toz deterjan yap çık duştan gene havlular makinaya temiz ütülü kıyafetlerini giy
zahmetli ama başka çağresi yok losyonun üstünde bir haftadan bir haftaya diyor ama öyle yapma etki etmiyor ben her gin kullandım ve her gün mutlaka değiştir uyuz çok çabuk kıyafete çarşafa geçer ilaçlandıktan sonra daha önce kullandığın yatak çarşafını kesinlikle kullanma yastıgını yorganını balkon da gündüzleri mutlaka güneşlendir ( umarım biran önce geçer ben tam bir sene çektim
BeğenYanıtla
Sonaygonca bunu yanıtladı.bak bunu buldum