Bibliophilia-1991 99 derken 50 yi gördük çok şükür kızlar 🤲🏻 Ne kadar az kaldı sanki nasıl geçti çünkü zaman geçiremiyorum ben hiç bana geçmiyor Allahım kolaycacık doğurayım amin 🤲🏻
Ohaezgi Bibliophilia-1991 amin inşallah canım benimde son 30 bende kolay bi şekilde doğururum inşallah sağ salim kucağımıza alalım
Tugce0158 Bibliophilia-1991 son 57 benimde bana da hiç geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor zaman öyle böyle.yasaklarda hastalıkta olunca evlerden çıkamıyoruz evde de zaman geçmiyor gibi geliyor hiç.inş vaktinde sağlıklı sıhhatli elleri ayakları düz hayırlı şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.inş 🙏
Tugce0158 Kızlar size bi sorum olcak ben 3 gündür bebeğimin hıçkırığını hissediyorum gayet net günde rahat 3 4 defa oluyor sizin de aynımı yani normal mi bu durum
Bibliophilia-1991 Tugce0158 bende hissediyorum canım ayırt edebiliyorum hıçkırık olduğunu kısa sürüyor ama yada ben dikkat etmiyorum süresini günde bir veya iki oluyor bence normal bide genelde acı yada ekşi yediğinde bebekte hıçkırık yapıyormuş
threestar Tugce0158 evet ritmik olarak hissediyorum normalmiş emme ve yutkunma refleksi gelişiyor böylece sanırım
Duygusuz sagsbry daha belli degil erken dogum riskimde var o yüzden bişey söyleyemiyor dr um ilk dogumum normaldi ama sorunlu Bi dogumu o yüzden normal olmayabilir