ece_2206 Hala sırt ağrım devam ediyor ve burun tıkanıklığı var atlatalı 1 buçuk ay olacak geçmedi burun tıkanıklığı gece beni çok rahatsız ediyor 😒
Mommyyyy ece_2206 benimde 1.5 ay oldu canım benimde sırtım ağrıyor nefes alamıyorum sanki boğazım ağrıyor burnumun biri hep tıkalı ne tarafa dönsem o Taraf tıkanıyor boğazımda da köpük gbi birşey var 2 gündür . Artık korkmaya başladım bazen göğüs ağrım da oluyor
Makbule7995 ece_2206 Benim de canım bir buçuk ay oldu hala burnum tıkalı hala tad ve koku tam anlamıyla gelmedi
MihricanA ece_2206 4 ay oldu koku bozuklugu kaldi bende de her kokuyu aliyorum onda sıkıntı yok ama burnumda bi koku kaldi gitmiyor hersey o kokuyla karışıyor çıldırmak üzereyim artik
ece_2206 Mommyyyy sırt ağrınız dinlenince geçiyor mu yoksa sürekli mi gebelikle de mi alakalı acaba 33 3 günlük hamileyim ben ağırlaştım da ondan olabilir belki diyorum
Mommyyyy ece_2206 sırtüstü uzanamiyorum ben canım nefesim daralıyor yan dönüyorum yine de azda olsa ağrıyor sanki ciğerim sksnca agriyormus gbi oluyor . .
ece_2206 Mommyyyy göğüs ağrısı için doktorunuza söyleyin bakalım ultrasonla bakıyor bazen doktorlar ciğerlerde herhangi bir sorun oluştu mu diye
ece_2206 Momytobe burun kemiğimde eğrilik varmıs covid tıkanıklığı tetiklemiş olabilir dedi KBB doktoru ama sırt ağrım covid geçirene kadar hiç olmayınca ona bağladım 5 kilo aldım sadece çünkü dediğiniz gibi olabilir büyüyen karından dolayı duruş bozukluğu oluyor :)
Momytobe ece_2206 bende covit geçirdim 28 haftamda falan ondan öncede vardı ağrım 35 oldum hala var sabrediyorum artık :)
ece_2206 Makbule7995 tek taraflı bir tıkanıklık oluyor bende bir yer tıkanıyor biri açılıyor ama bu ara sırt ağrısı zorluyor beni
ece_2206 MihricanA başından beri öyle mi peki ben de kokuları alıyorum ama tam eski hali kadar net değil, 😒
MihricanA ece_2206 Geçmişti kokulari falan alabiliyordum ama burnumda igrenc bi koku kaldı kokulari almaya basladiktan sonra aylardir gitmedi su bile öyle kokuyor düşün hafif kokulari almaya başladıysan yavas yavas düzene girer benim 4 aydir böyle
Durugulus ece_2206 bende atltalı 1,5 ay oldu ama koku net değil koku alıyorum ama yoğun değil hafif alıyorum sanki. Birde halaaa her akşam boğazımda küçük bir nokta yutkunurken acıyor gibi oluyor. Gündüz yok ama akşamları oluyor.