Yarenim7 Ayy tek olmayım lütfen özellikle bu saatlerde acıkmaya başladım şu 1 haftadır napıcam 4 ayda 2 kg almışım bide 😥😥
Caniimkizim Yarenim7 acıktım ama yemeden yattım bu saatte yenmez. Mide bulantısı varsa hafif bişiler yenebilir bence.
ayminaninannesi Yarenim7 çok almışsın cnm diyim 🤣yanlız deglsin 15 dk önce pizza yapıp yedim annemle 🤣
flowers Yarenim7 4 ayda iki kilo iyi canim sorun edilecek bir rakam degil ki. Genede gece sut ic istersen agir birsey yeme
Yarenim7 ayminaninannesi 80 kiloyla hamile kaldım o yüzden şimdiden almamam gerekiodu ama şuan pizza yemene çok sevindim tek değilim 😀😀
ayminaninannesi Yarenim7 ay cnm bende 83 ile hamile kaldım ama dayanamıyorum yedim yani 🤣korkma burda yanlız kalmazsın 🤣
Kbrrrcnnn Yarenim7 şu an açlıktan uyku tutmuyor 😂 biraz daha uyuyamazsam kalkıp bir şeyler tırtıklayacağım 🤭
Dilara105 Yaaaa bende 23 haftaligim daha yeni iştahım açıldı açım şuanda 😂😂😂 4 kilo aldım toplam ve burger King pide lahmacun börek Adana dürüm hepsini yemek isteyip yiyemiyorum su 2 gündür 😂 reflü ve gaz müsade etmiyor maalesef
Kbrrrcnnn Dilara105 gaz için uyguladığın bir yöntem var mı canım her gün her gün bıktırdı artık cidden sıcak su torbası koyuyordum ona da alıştı vücut etki etmiyor artık 🤦🏻♀️😓
Kadze Yarenim7 dalga mı geciyosun dört ayda iki kilo ben iki ayda dört kilo aldim nerdeyse😂 daha bismillah sekiz haftaligim hemde😂😂😂sesli güldüm
Kadze Yarenim7 aman ben bosverdim 73le kalmıştım ilkinde 15kilo aldım smdi 71le kaldım oldum 75-76 napayım yemeden duramıyorum 😂bak gene acıktım al işte