asenatrk busbusbus10 İlk hamileliklerde zaten öyle çok büyük bir karın beklenemez bende 29 haftalığım daha yeni çıktı ortaya portakal kadar bişey🤣 ama bebeğim gayet sağlıklı göbek olmasada olur yani
sntn busbusbus10 benim karnımda öyle canım 28+6 haftalık hamileyim dışardan asla belli değil hamile olduğum
Ebraresma busbusbus10 benim karnımda çıkmadı 30 haftalık olduk doktor bile bazen şaşırıyor kilosu boyu iyi olduğu sürece sıkıntı yapma hem daha iyi hiç çatlama olmuyor daha çatlama görmedim 😘🧿
yesim-1 busbusbus10 ne güzel ya keşke benim karnımda böyle olsaydı. 13+4 üm senin karnından büyük karnım var 😏
Emineatay busbusbus10 cok buyuk olmasi da guzel degil valla benimki buyuktu ne oturuyordum ne yemek yiye biliyordum nesef alamiyordum
Zeynep228 busbusbus10 gayet iyi bazı kadınlar iç karnı büyük olabiliyor canım.Doğumdan sonra kolay toparlanırsın.Ayrıca bebeğib zayıf doğması kötü bişey değil sağlıklı olsunda.Doğumdan sonra inşallah toparlanıyorlar bebekler.Yapıyla alakalı birazda
Sakinee busbusbus10 ne güzel işte ilk gebeliğimde daha üç buçuk dört aylıkken herkes kesin ikiz demi diye soruyordu biz bile hatta inanamıyorduk tek bebeğe hamile olduğuma şükret haline 😂😂
remkocc busbusbus10 38haftalik olucaz bı iki haftadır karnım net çıktı valla benimde tam böyleydi ablamın iki çocuğunda da böyle oldu iç karnimiz geniş demekki bebisler kilosu gelişimi herşeyi yerinde çok şükür bu güzel bişey takma kafana 😁🙏
Ebru2403 busbusbus10 bence bebek iyiyse kilosunhaftasi herşey yerindeyse doktorunda yerindeyse karin büyüklüğün kucuklugun bir önemi yok bnce
MiranEfeninannesi busbusbus10 an itibari ile 33+5im bende. Benimde aynen bu şekilde son ayıma giricem diyorum inanmıyorlar 😊😊😊😊