busbusbus10 Kızlar 33+2 haftalık hamileyim herkes karnın küçük diyor 4 aylık gibi fln diyor sizece de öyle böyle diye diye korkutmaya başladılar beni 😥
Busbus58 busbusbus10 herkesin yapısı farklı sonuçta sen milletin dediğini ne yapcan doktorun ne diyor ona bak🤷♀️🤷♀️
Mommyyyy busbusbus10 ay ne güzel catlamamisssinizdir siz ya inanmıyorum bence bu çok güzel birşey çok sanslisiniz
birtosbikannesi busbusbus10 cnm ne güzel iste dogurunca sönük başon gibi olmican cabuk toparlarsin mis
busbusbus10 Busbus58 doktor diğer bebeklerden biraz zayıf ama sıkıntı yok dedi deli gibi muz yiyorum bebek kilo alsın diye 😥
busbusbus10 Burciin19 biraz diğer bebeklere göre zayıf dedi ama sıkıntı yok dedi canım o da öyle deyince endişelendim biraz
Busbus58 busbusbus10 genetik bebeğin kilosuda. Ne yaparsanız yapın almaz yani tabi siz yine yiyin bol bol muz ve kaşar peyniri
Burciin19 busbusbus10 iç karnın geniştir merak etme bebekte kilo alır bol ceviz kaşar muz ye hızlı kilo alır 😌
Mommyyyy busbusbus10 şükret şükür beni gör bir göğüsler mi dersin yanlar mi göbek mi ah ah . . Çok şanslısın 9 . Ayda.birden. Uyuyecek karnin göreceksin kuzenimde üzülüyordu karnım yok diye 9 da bir çıktı biz şok
busbusbus10 Svg00 ay 4,5 aylık hamileyken benim sıfırdı kimseyi inandıramıyordum ☺️ Şimdi 8 aylık olcam gala kimseyi 8 aylık olacağıma inandıramıyorum 😃
Deletedmom79 busbusbus10 kız iç karnım büyüktür benimde öyle 😂 doktorun bebeğin kilosuyla alakalı bir sorun söylemedikçe takma milleti bol birşey giysem hamile olduğum belli olmuyor 29+2yim bende bu bizim için dev bir avantaj
cgla29ony busbusbus10 Bizim insanlarımız psikoloji bozmada level aldıkça alıyorlar hiç mi değişmez bu düzen 😵 Takma kimseyi her insanın yapısı bir değil canım evladın sağlıklı mı sen ona bak Allah sagsaglim kavuşmanızı nasip etsin 😇🌸
busbusbus10 cgla29ony amin inşallah canım ne güzel söyledin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🥰🥰❤️
Dygclk51 busbusbus10 canım iç karnın geniştir o yüzden çok büyümemesi .bizim yakınımız vardı o hamileyken hiç hamile kıyafeti giymedi mesela normal giydiği pantolonlarını giydi kimse hamile olduğunu anlamazdı o yüzden sen başkalarının laflarını takma kafana