Ebru2403 Ellerim soğuktan çatlayıp yariliyor ne kadar krem vs sürsem tekrarlıyor olanlar varmi biseyler yapıp düzelenler tavsiyeler veririmisiniz
Caniimkizim Ebru2403 nerde yaşıyorsunuz acaba, ben doğuya geldiğimden beri her kış yara oluyor. Krem sürüyorum normalde kortizon kullanıyordum ama hamilelikte yasak
Eessrra Ebru2403 canım gece yatmadan önce hakiki zeytin yağı sür eline ama bol bol sür sonra eline buzdolabı poşeti geçir ardından da çorap geçir ve uyu sabaha yumuşacık olur ellerin
Aysun1983 Ebru2403 kesinlikle vazalin sür boşetleyip üzerine çorap geçir düzenli yaparsan kısa sürede çatlaklar gider ve ellerin pamuk gibi yumuşacık olur
Pink05 Ebru2403 türk kahvesi hakiki zeytin yağı ve toz şekeri karıştır ellerini onunla güzelce ov gün içinde bol bol nemlendirici sür geçer canım
Smyrhkn123 Benimde ayni ellerim perisan surekli kuru catlayan yerleri kaniyo bide sudan cikmadigi icin galiba surekli mutfakta
Ozkn53 Benimde oluyo niveanın kullanıyordum hiç işe yaramıyor Hindistan cevizi yapı bile etki etmedi. Sonra farmasinin aynısefa bitkisi özlü kremi vardı o da doğal bi krem o cok iyi geldi hem dudaklarıma hem ellerime ama tabi herkeste farklı
Eessrra Ebru2403 anneme yapmıştık canım iyi geldi ama tekrarla ellerin böyle sık sık nem aldımı neme doyucak böyleliklede geçer inşallah
Kadze Ebru2403 bnmde egzama.ve kuruluk çok oluyordu reklam olmasın ama ne denediysem olmadı lr aloevera spreyi var acil durum spreyi yanında jeli ve kremi de var üçlü kullanımda çok iyi geldi ne egzama ne kuruluk bebeğime de kullanıyorum düşme çarpma morluk herşeye kullanabiliorm ve çok etkili fiyatı şuan nedir bilemiyorum setini 100kusur liraya almıştım geçen sene deneyebilirsin
Ebru2403 Kadze benimde kurulduktan dolayı egzama gibi olmaya başladı hatta doktor egzama dedi ama hicbinkrem ise yaratamadı parmaklarımın eklem yerleri yarik duruyor kanıyor 🤦♀️
Byzaoz Ebru2403 haftada bir yada duruma gore gece yatmadan once bolca vazalin sur eldiven giy yat sabaha yumusacik oluyor duzenli yapimda elleriniz nemli kaliyor artik kurumuyor.
Kadze Ebru2403 ozmn bende lr in sprey jel ve kremini dene bnmde öyleydi komple ellerimin soyulup patladığını bilirim bardak çatal tutamiyordum acısı da cabası çok ii anlıyorum bı netten bakin derim