[silindi] Gizem97 aslında Bi erkek dedi sonra kız bende emin olamadım bişeyler gösterşyı ama ne oldugundan emin olamadık 😄
Melike0642 Gizem97 Maşallah 🤭🤭 son ayda kilosu falan tahmin ederiz ya ona göre alırım en iyisi öyle 🥰
Neslihan1903 Gizem97 23 nisan görünüyor doğumun bir çok şeyi aldık odasını falan bir kaç kıyafet bakalım yavaş yavaş bizim kız acele edebilirmiş ona göre hızlanacağız bakalım 🤗
Gizem97 Tugba1421 bende öyle canım ay sonu şubat başı gibi imkan bulursam bi mağazaya gitmek istiyorum 🙄
pol34 10-13 Mayıs görünüyor doğumum battaniye yaptım, isimli ağız mendili falan işledim, alınacaklara da 1-2 aya başlamayı düşünüyorum
pol34 Gizem97 inşallah şimdi pek dışarı çıkılmıyor ortalık biraz sakinleşir belki :) dolaşa dolaşa almak istiyorum tamamlarız daha vakit var 🙂
Cutepregnant Mayıs’ta doğum yapacak olup sezaryen için gün alan oldu mu?? Hangi haftaya veriliyor ben hala gün alamadım. Bayrama denk gelecek sanırım 🙈
Cutepregnant Gizem97 bende çok merak ediyorum. Benim ameliyatımı yapacak doktorum covid oldu hiç görüşemedik ondan başka biri yok aklımda o yüzden hiç sormuyorum su an gittiğim doktora da🙈