ikiponcik_annesi Gizem97 virüsü kapmadan doğurabilsem ne ala diyorum valla artk ondan başka bişey düşünemez olduk 😒
ikiponcik_annesi Nslhnkr hiç yapmadm valla dışarı cıkamıyorum ki şubattan sonra alırım yavaş yavaş acelem yok 😁
Nslhnkr Anne54 valla canım ben 5+5 te öğrendim hamile oldugumu 1 hafta sonra liste hazırladım. Listeyi kendi içerisinde ayırdım. Cinsiyeti öğrendik beni tutana ask olsun 😂 gene var eksik ama 5-6 parça
annepanda Gizem97 bizim.cocuk odamiz var ama oda yapmayacagiz suan. Anne yani besik ve bir dolap alacagim. Besigi yaptiriyorum dolapta vi daha ki ay artik.tekstil olan herseyler tamam. Gerisi duruyor.. esyalarinida yikadim. Oyle pis kaldirmayayim dedim.verekirse tekrar yikariz napalim. Nisanda dogacak minnosum..
Lalihhhh Hzl maşallah okurken daha hiç birşey aradığımı fark ettim neredeyse ,🤭 biberonlarini ,kalın battaniyesini ,nevresim takımı aldık sadece bir de bebek bakım.cantasi Annemde beşiğini aldı gerisi ful dururyor 🤗
Hzl Lalihhhh Benimde eksiklerim var canim gardolabi alalim çıkar ortaya yerleştirirken nevresim takimiyla uyku seti alicam bende 😊ben yavas yavas aldim ay ay begendiklerimi aldim . sende alirsin ama kesin e bebege bak netten al beğenmezsen mağazada degisiyorlar çok iyi herseyim ordan benim
Lalihhhh Aysenur04 biz 2 gün önce baby tech ekstra anne yani beşik aldık ama kendi odasına kurduk 3 yaşına kadar yatar kullanışlı gözüküyor 60/120 cm bebek büyüdüğü vakit parçaları sökülüp baza altına çok rahat konur aşırı yer kaplanıyor kaba olmadığı için seçtik bir de odamızda yatağımizin yanına sigabilseydi doğduğu andan itibaren hep kullanılabilir bir beşik ayrı ayrı 2 besige gerek kalmaz.
Kubraulupnr Nslhnkr o listeyi paylaşma şansınız var mı ya ben mayıs sonu doğum gözüküyor ama hemüz birşey almadık eşim erken diyor bende şimdi almalıyız dıyorum şuan giç birşeyimiz yok
Nslhnkr Kubraulupnr kuzum nasıl paylaşılır bilmiyorum foto birde bakkal defterine döndü 🤣 habire yazdım çizdim. Ben bide bazı şeyleri almadım . Gereksiz geldi. Ama netten bulmustum . Birde uygulama içinde daha fazla, ihtiyaç listesi var. Ordan da bakabilirsin. Benim yazdıklarım yanıltabilir belki siz almak istersiniz ben engel olmakta istemem. Mesela ben biberon temizleyici almadım doğal kullanıyorum evimde deterjanımı onunla devam edeceğim. Ama özeldende takıldıgın olursa seve seve yardımcı olurum . Sen listeni hazırla almaya basla kuzum erkeklere kalsa hep erken
Selinaymurat Gizem97 Nisan da inşallah doğum kusmalar la hala devam ediyoruz hazırlıklara da daha yeni başladım az az
didem1234 Gizem97 10-12 Mayıs gibi görünüyor kısmetse. Şu an 21. haftadayım. Birçok şeyini aldık. Ufak tefek birkaç şey kaldı. Onları da tamamlıyorum yavaş yavaş. Bebek arabasını da aldık. Bir tek oda kaldı büyük parça olarak. Onu da bir ay sonra falan sipariş ederiz. Anca gelir.
Gigy Gizem97 21 haftalık olduk 😊tok gel diyor perinataloğum, tatlı yeme pozisyon yakalayamıyoruz tatlı yiyince demişti ,olmaz ise orada veriyorlarmış bekletiyorlarmış😊
Zeynep0332 Gizem97. Çoğu şey ablasından 😍 puset.. ana dizi ..oyun parkı..kumandalı beşik..mama sandalyesi..yürüteç.küvet maşraba .peluş oyuncaklar 😇😇😇 sadece banyo havlusu 4 zıbın aldım ✌ alıncak listesi hazır bklm şubat mart gibi onlarada başlarım 😉😃
Selinaymurat Mom81 sizin kaç haftanız aceba benim de öyle yani oktorlar bile kilo almam için uğraşıyor
Unl Gizem97 yeni yeni hissetmeye başladım canım üç dört gündür ama doktorumuz her kontrolde çok hareketli diyor 😅
Sema05 Gizem97 hastane cikisindan battaniye den başladık nasip olursa üçüncü doğumum ama yaşayan ikinci olck nasipse yavaş yavaş düzuyorm herseyinj